Mezonet: na prodej v Londýně

Londýn
Byt • 3 lož. • 1 koup. • ref.: 2465172
16 582 446 CZK
Fine & Country s potěšením představují horní mezonet se třemi ložnicemi na Lower Richmond Road. Nemovitost se nachází na krásné viktoriánské terase z červených cihel a zachovává dobové prvky, má vynikající polohu pro využití široké škály místních vymožeností, které Mortlake i East Sheen nabízejí. V těsné blízkosti se nacházejí některá z nejkrásnějších venkovních míst západního Londýna, jako jsou Kew Gardens, Barnes Wetland Centre, Richmond Park a řeka Temže.

Vstupte soukromými předními dveřmi a po schodech vystoupáte do prosvětlené chodby. Nemovitost, která se skládá ze tří ložnic, velkého přijímacího pokoje, kuchyně / jídelny, koupelny a samostatného WC, je bezvadně prezentována v celém rozsahu a doplněna fantasticky velkou jižně orientovanou zadní zahradou s úložným prostorem a zadním přístupem. V přední části ubytování je velkorysá přijímací místnost s původním dobovým krbem a velkým arkýřovým oknem. Mezonet je v současné době uspořádán se třemi ložnicemi: dvěma dvoulůžkovými, z nichž jedna má krb a šatní prostor, a jednolůžkovou ložnicí nebo pracovnou. Prostorná otevřená kuchyň a jídelní kout je ergonomicky navržen s ostrůvkem, který vyhovuje všem potřebám, bodovým osvětlením a moderní dlážděnou podlahou. Z kuchyňského koutu je po vlastním schodišti přístupná soukromá zahrada.

Nemovitost těží z velké půdní plochy se vzrušující příležitostí k rozvoji a rozšíření, které podléhá souhlasu místních úřadů.

Záviděníhodná poloha Lower Richmond Road poskytuje obyvatelům snadný přístup k železničním stanicím Mortlake a East Sheen s pravidelným a efektivním spojením do londýnského Waterloo. Je to také renomovaná čtvrť s vynikajícími místními školami. V bezprostředním okolí je řada nákupních a stravovacích příležitostí, přičemž prosperující centra Richmond a Putney jsou o něco dále. Mortlake je domovem nádherného úseku řeky Temže, přičemž cílová čára slavného závodu lodí je v docházkové vzdálenosti od hotelu.

Prostory

Ložnice3
Koupelny1
Garáž
Zahrada

Londýn

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Orientace na Jih
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data