Byt za Koupit v Puerto Rico de Gran Canaria, Španělsko

Puerto Rico de Gran Canaria
Byt • 1 místnost(i) • 1 lož. • 1 koup. • 40 m² • ref.: 05570-CA/2934
3 644 439 CZK
Dobře prezentované a plně zrekonstruované jednopokojové byty na prodej ve vývoji Canaima v západní části Portorika. Apartmány mají prostornou terasu, kde si můžete užívat hřejivého slunce po celý den. Interiéry jsou zařízeny v severském stylu s bílými stěnami a pastelovými dekorativními prvky, které spolu s dřevěnými podlahami vytvářejí příjemnou hřejivou atmosféru.

Canaima je komplex, který byl rozsáhle zrekonstruován a má velkolepé společné prostory. Velký bazén, sluneční terasy s lehátky a slunečníky vám nabízejí možnost pohodlně se opalovat a zároveň si užívat krásný výhled na moře a hory. K dispozici je také bar u bazénu, který je otevřený po celý den, kde si můžete vychutnat osvěžující nápoje, koktejly a občerstvení.

Díky své orientaci těží Canaima ze slunce od první hodiny dne až do odpoledne. Pláž a nákupní čtvrť Puerto Rico, která se skládá z renovovaného nákupního centra Puerto Rico a nového nákupního centra Mogan Mall a The Market, jsou jen kousek pěšky. Najdete zde širokou škálu obchodů, stejně jako širokou škálu restaurací a nočního života.

Ceny apartmánů se liší podle orientace, dostupnosti a velikosti terasy a lze je zakoupit od 144 000 eur.

&#&#&#Raumaufteilung
Apartmán s jednou ložnicí, velký obývací pokoj s otevřenou kuchyní, koupelnou a terasou.

&#&#&#Rechtlicher Poznámka
Zveřejněný plán je orientálním náčrtem dispozice nemovitosti a neodpovídá přesně skutečnosti, takže může dojít k nepřesnostem v dispozičním řešení a rozměrech.

V nabídce je několik podobných bytů, takže obrázky se nemusí přesně shodovat a nábytek se může lišit.

Daně a vedlejší náklady na nákup nejsou zahrnuty v ceně. Nejdůležitější jsou: daň z převodu nemovitostí (6,5 %), notářské a katastrální poplatky, poplatky za zpracování a překlady. V průměru můžete očekávat 8–10 % hodnoty sekuritizovaného nákupu. Pokud však máte zájem o konkrétní nemovitost, poskytneme vám podrobný odhad předpokládaných vícenákladů.

Tato nemovitost je součástí turistického komplexu, který podléhá platným zákonům o cestovním ruchu a musí být odpovídajícím způsobem využíván k turistickému pronájmu. Podnikání v cestovním ruchu může být řízeno společenstvím vlastníků. Je možné, že některé jednotky nejsou provozovány pro cestovní ruch, ale jsou využívány jejich majiteli pro vlastní dovolenou nebo jako druhý domov.

Prostory

Pokoje1
Ložnice1
Koupelny1

Povrchy

Živobytí40 m²
Terasa
Zařízeno
Vybavení extrahované pomocí AI.
Bazén

Puerto Rico de Gran Canaria

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Nezablokováno výhled na moře
Panoramatický výhled na hory
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data