4 pokojový byt v Schoneberg - ohromující kombinace klasického a moderního

Berlín
Byt • 4 místnost(i) • 3 lož. • 1 koup. • 115.35 m² • 2. podlaží • ref.: 881-17-FCB23
29 553 245 CZK
23 052 719 CZK+6 500 527
Tento zbrusu nový luxusní projekt "Am Winterfeldt" těží z výjimečné polohy v centrální čtvrti Schöneberg. Nachází se v nejvyhledávanější čtvrti Berlín-západ , která je známá svými četnými kavárnami, restauracemi, butiky a týdenními trhy. V pěší vzdálenosti se dostanete do čtvrti ambasád, světoznámého luxusního obchodního domu KaDeWe a na třídu Kurfürstendamm. Tato oblast nabízí bohatý kulturní život s renomovanými uměleckými galeriemi, muzei a koncertními sály, jako je Berlínská filharmonie a nová Národní galerie. Je také obklopen mnoha zelenými plochami a parky, jako je park Heinricha von Kleista, náměstí Viktoria-Luise-Platz a park am Gleisdreieck. Oblast nabízí výborné spojení městskou hromadnou dopravou s několika linkami metra (U1, U2, U3, U4 a U7). Díky tomu se snadno dostanete k pamětihodnostem města, jako je náměstí Alexanderplatz, Postupimské náměstí nebo zahrada Zoologischer.

Budova nabízí stylovou a elegantní architekturu s velkorysými objemy, velkými okny, balkony a komunitní zahradou. Byty těží z optimalizovaných půdorysů a kvalitního vybavení německé výroby.

Prémiová svítidla, jako jsou vysoce kvalitní dubové parkety, velké dveře, francouzská okna a podlahové vytápění, nabízejí pocit relaxačního a prestižního bydlení. Koupelny jsou vybaveny sprchovým koutem i vanou a jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů. Upravená zahrada v kombinaci s prostornými lodžiemi, terasami a balkony nabízí jedinečný zážitek z bydlení v srdci Berlína!

Koupí nemovitosti v "Am Winterfeldt" si vybíráte prvotřídní nemovitost v naprosto oblíbené oblasti zejména mezi podnikateli, začínajícími podnikateli, designéry, umělci:

Samozřejmostí je, že v této nejžádanější lokalitě představuje tento projekt vynikající realitní investici se silnou poptávkou po pronájmech a obrovským potenciálem zhodnocení.

Tým First Citiz Berlin Vám rád poskytne další informace o této jedinečné nemovitosti a dostupnosti jednotek.

Další informace

Veškeré informace o této nemovitosti a tomto realitním projektu jsou založeny na informacích poskytnutých prodávajícím (prodávajícími) a/nebo jejich zástupci. Nepřebíráme žádnou odpovědnost za správnost nebo úplnost. Lze očekávat chybu a předchozí prodej. Některé fotografie a vizualizace nemovitostí jsou ilustrativní a nezávazné. Tato nabídka je důvěrná a je určena výhradně pro jejího příjemce. Jakékoli zveřejnění musí být schváleno společností First Citiz GmbH. Tato nabídka zahrnuje všechny jednotky nacházející se ve stejném realitním projektu, pro které First Citiz GmbH poskytuje všechny relevantní informace, včetně ceníků jednotek, půdorysů a seznamu stále volných jednotek k prodeji. Příjemce této nabídky má povinnost informovat společnost First Citiz GmbH o uzavření kupní smlouvy na tuto nemovitost nebo jakoukoli jinou nemovitost nacházející se ve stejném realitním projektu.

Městská oblast

Schöneberg je kontrastní čtvrť, bujará i rezidenční, která se nachází v Západním Berlíně. Je známé díky KaDeWe, historickému luxusnímu obchodnímu domu v Berlíně, postavenému na začátku 20. století. Impozantní radnici lemuje náměstí, kde se každý týden koná jeden z největších trhů pod širým nebem v Berlíně. Příjemnou procházku nabízí rozlehlý park Rudolfa Wilda s malým barokním zámečkem na jezeře. Nollendorfplatz je velmi živá oblast s restauracemi, bary a v létě pouličními koncerty. Na Postupimské ulici je také mnoho uměleckých galerií, například Kunstpalais. Schöneberg je dobře dostupný městskou hromadnou dopravou, zejména díky metru, které stojí za návštěvu v některých secesních letoviscích. V Schönebergu se nachází několik zachovalých budov ve stylu art deco, které se snoubí s budovami z 50. let a luxusními novostavbami.

Načtením mapy souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů společnosti Google.
Víc se uč

Mapa zatížení

Vždy odblokovat Mapy Google

Umístění zobrazené nemovitosti je přibližné

Vybavení a vybavení

Luxusní novostavba s vynikající třídou energetické účinnosti

Absolutně centrální poloha, vedle diplomatické čtvrti, 1 zastávku od KaDeWe a 4 zastávky od náměstí Postdamer Platz

Krásná rezidenční čtvrť vedle náměstí Winterfeldtplatz, Nollendorplatz a Akazienkiez

Výborné dopravní spojení (U1, U2, U3, U4, U7 et S-Bahn)

Pěkná a relaxační komunitní zahrada

Sousední parky: Heinrich-von-Kleist & Rudolf-Wilde & am Gleisdreieck

Jedinečná impozantní architektura s optimalizovaným obytným prostorem

Parkety z ušlechtilého dubu s podlahovým vytápěním

Vysoké dveře a izolační okna od podlahy ke stropu (více světla a pocit obytného prostoru)

Walk-in dešťová sprcha, elegantní armatury a keramické prvky

Výtah, soukromé sklepy a parkovací místa

Přímo od developera: Žádný poplatek za zprostředkování pro kupujícího!

Vhodné balíky pro vlastní použití a bezpečnou investici

Video projektu ==> https://www.youtube.com/watch?v=_GIGeQs6-Lk

Prostory

Pokoje4
Ložnice3
Koupelny1

Povrchy

Živobytí115.35 m²
Balkón
Terasa
Výtah
Vybavení extrahované pomocí AI.
Parkoviště
Zahrada

Berlín

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data