Dům za Koupit v Coruche, Portugalsko

Coruche
Dům • 3 místnost(i) • 3 lož. • 2 koup. • 155 m² • ref.: 120431291-219
2 866 651 CZK

Vila 3+1 ložnice s vedlejšími budovami a pozemkem, Coruche

Vila se 3 ložnicemi se třemi ložnicemi, koupelnou, kuchyní, obývacím pokojem a prostorem. Má také druhý dům vzadu s kuchyní, dvěma ložnicemi, koupelnou a úložným prostorem.

Částečně zděný pozemek o rozloze 1 609 m2, orientovaný do dvou ulic, s ovocnými stromy, studnou, přístavbami pro skladování a udírnou.

Nachází se u vchodu do vesnice Coruche, snadný přístup, dobrá poloha, hygiena, veřejná doprava atd...

Asi 40 minut od Lisabonu, po státní silnici nebo dálnicích, s obchody, hypermarkety, službami, školami, GNR, zdravotnickými službami a školami.

Rezervujte si návštěvu..

 

Coruche je sídlem jedné z největších obcí v Portugalsku s rozlohou 1115,70 km2 a přibližně 20 000 obyvateli, rozdělených do šesti farností. Obec sousedí na severu s obcemi Almeirim a Chamusca, na severovýchodě s mostem Ponte de Sor, na východě s Morou, na jihovýchodě s Arraiolos, na jihu s Montemor-o-Novo a sekundární částí Montijo, na západě s Benavente a na severozápadě se Salvaterra de Magos.

Údolí řeky Sorraia, bohaté na přírodní zdroje, bylo osídleno lidmi již od paleolitu, i když nejsouvislejší archeologické záznamy jsou známy pouze z období neolitu, s nástupem zemědělství a sedentarizací starověkých rolnických společností.

Megalitický komplex Coruche, který zhruba zapadá do 4. a 3. tisíciletí př. n. l., se nachází na nejzazším jihovýchodě obce a skládá se z asi tří desítek památek, které byly zasahovány ve 30. letech dvacátého století.

Stejně tak Římané zanechali svou stopu v údolí Sorraia, což naznačuje soustředěné osídlení u řeky a intenzivní osídlení venkova mezi prvním a pátým stoletím našeho letopočtu. Splavnost řeky jako prostředek komunikace par excellence umožňovala obchod a přepravu produktů mezi regiony. Nákladní kapacita, kterou poskytovaly římské lodě, ve skutečnosti umožňovala nižší náklady a rychlejší přepravu, díky čemuž byla velká část zemědělských produktů, které nemohly být obchodovány po souši, zisková.

Stavba opevnění na kopci nad městem Coruche se datuje do období maurské nadvlády a její poloha nabyla zvláštního strategického významu v kontextu dlouhého procesu křesťanské reconquisty. Geografická poloha Coruche, mezi městy Santarém, Lisabon a Évora, zaručovala privilegované pozorovací stanoviště pro kontrolu rozsáhlého území, které se rozprostírá na jihu.

  1. V roce 1166 dobyl hrad Coruche Afonso Henriques a v roce 1176 byla správa tohoto prostoru předána vojenskému řádu mnichů z Évory nebo vojenskému řádu São Bento. První listina města Coruche byla udělena králem Afonsem Henriquesem 26. května 1182 podle vzoru listiny z Évory, potvrzené králem Sanchem I. v roce 1189 a králem Alfonsem II. v roce 1218, a zůstala až do krále Manuela, který v šestnáctém století přistoupil k reformě listin.

Jsme vám k dispozici, abychom vám pomohli splnit vaše sny, ať už kupujete nebo prodáváte svou nemovitost.

 

RE/MAX ID: 120431291-219

Prostory

Pokoje3
Ložnice3
Koupelny2

Povrchy

Živobytí155 m²
Parcela1609 m²
Celkem80 m²
Internet
Parkoviště
Satelitní TV
Vybavení extrahované pomocí AI.
Zahrada

Coruche

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Dálnice
Veřejná doprava
Základní škola
Vyberte si místa zajmu extrahované pomocí AI.
Nemocnice/klinika
Obchody
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled do krajiny
TypDům
Rok výstavby1950
ProstředíVenkov
Hodnocení energetické účinnosti
F