Vily s privátními bazény a zahradami v blízkosti centra města Antalya

Yeşilbayır
Vila • 5 místnost(i) • 4 koup. • 190 m² • ref.: 338698
10 255 740 CZK

Zcela nový život, který lze udržet v létě i v zimě, vybavený normami bydlení budoucnosti, na vás čeká v Döşemealtı, oblíbené rezidenční čtvrti známé svými krásnými povětrnostními podmínkami v Antalyi. Region slibuje odloučený život se svou zelenou přírodou, krásným počasím a klidným prostředím. Je vzdálen 5 minut jízdy od trhů, nemocnic, nákupního centra, bank, obchodů, univerzit a mezinárodních škol a kousek od zoo a vyhlídkové terasy.

Nachází se 10 km od moře, 7 km od centra Antalye, 5 km od nejbližšího nákupního centra, 1 km od nejbližší nemocnice a 15 km od letiště Antalya.

Komplex je postaven na pozemku o rozloze 4.200 m² a skládá se ze 14 dvojvil v 7 blocích. Každá vila má vybavení, jako je soukromé parkoviště, generátor, 100 m² soukromá zahrada. V luxusním komplexu je navíc bezpečnostní a bezpečnostní kamerový systém. Každá vila má vlastní bazén.

Každá z vil má 250 m² brutto a 190 m² netto. Vily se 4 ložnicemi se skládají z obývacího pokoje, samostatné kuchyně, čtyř koupelen, en-suite koupelny, šatny a teras. Moderní vily jsou vybaveny kuchyňskými spotřebiči, klimatizací v každém pokoji, zemním plynem a podlahovým vytápěním, inteligentním domácím systémem, ocelovými dveřmi, optickým internetem, vestavěnou skříní, videotelefonem, alarmem, prádelnou a žehlírnou, sprchovými kabinami a satelitní televizí.

Jsme vždy s vámi s našimi uklidňujícími službami ve všech transakcích, jako je vyjednávání, převod vlastnického práva, předplatné elektřiny a vody, pronájem atd. Podívejte se na recenze našich spokojených zákazníků a staňte se konečně jedním z nich. https://goo.gl/maps/p5SZCEdwn7H2fipz5



Tato nabídka byla automaticky integrována programem RE-OS Real Estate MLS .

Prostory

Pokoje5
Patra2
Koupelny4

Povrchy

Živobytí190 m²
Celkem250 m²
Alarm
Interkom
Vybavení extrahované pomocí AI.
Internet
Klímatizace
Pračka

Yeşilbayır

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypDům
Rok výstavby2023
TopeníPodlahové topení, Plyn