Tradiční venkovský dům ve venkovském Zakynthosu

Zakynthos
Vybavený dům • 2 místnost(i) • 2 lož. • 1 koup. • 110 m²
7 544 867 CZK

Tento venkovský dům v tradičním stylu se nachází na skvělém místě se snadnými přístupovými cestami do všech částí ostrova. 60 m² teras a dobře uspořádaná zahrada s množstvím pomerančovníků a citroníků nabízí ideální prostředí pro vychutnání teplého klimatu jónského Řecka.

Otevřený obývací prostor s krbem poskytuje opravdu domáckou atmosféru. Prostor je rozdělen tak, aby lépe využil prostor a nabídl další prostory pro relaxaci.

Rozsáhlé výhledy na hory jsou viditelné z prodlouženého horizontálního okna v kuchyňském prostoru, které také zaplavuje místnost světlem. Vysoký dřevěný trámový strop je skutečně pozoruhodným prvkem a nabízí nejen pocit velkého otevřeného prostoru, ale také doplňuje benátský styl v celé nemovitosti. Rodinná koupelna je dobrá velikost s vanou po celé délce.

Dvě dvoulůžkové ložnice, obě s přístupem na terasy, poskytují pohodlné prostory na spaní, což z domu činí ideální rodinný dům, rekreační dům nebo krátkodobé ubytování.

Tři různé způsoby vytápění umožňují, aby nemovitost byla obyvatelná ve všech ročních obdobích; hořák na dřevěné pelety, benzínový hořák, systém ústředního topení a klimatizace Mitsibushi. Střecha byla nedávno vyměněna a je silně izolovaná - což umožní nemovitosti zůstat v zimě v teple a chladit v létě. Celohliníková okna a dveře s dvojitým zasklením jsou osazeny po celém domě, s protipovodňovými sítěmi a okenicemi. Voda je ohřívána solární energií.

Uzavřená garáž je výhodně umístěna v přízemí a poskytuje dostatek prostoru pro parkování vozidel. Tato plocha není zahrnuta do obytného prostoru, ale s prostorem přibližně 55 m² by mohla být garáž rozdělena za účelem rozšíření nemovitosti nebo vytvoření malého studia / penzionu.

Nemovitost bude prodána plně vybavená a připravená k servírování, s naprosto vším v ceně. Většina elektrických spotřebičů je zcela nová a vysoce kvalitní.

V současné době je nemovitost pronajímána jako úspěšný krátkodobý pronájem během léta, nemovitost může být prodána s plným programem údržby. Je tu paní, která se stará o vše vnitřně, a místní muž, který udržuje zahrady a venkovní plochy.

Pokud kupující požaduje další prvky nebo struktury, například - bazén, terasu, renovace atd., To může být dohodnuto před prodejem prostřednictvím současného vlastníka.

Prostory

Pokoje2
Ložnice2
Koupelny1
Parkoviště (vnitřní)1

Povrchy

Živobytí110 m²
Parcela750 m²
Garáž
Internet
Klímatizace
Parkoviště
Pračka
Satelitní TV
Zahrada
Zařízeno
Vybavení extrahované pomocí AI.
Terasa

Zakynthos

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Nezablokováno výhled na hory
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data