Byt za Koupit v El Ejido, Španělsko

El Ejido
Byt • 2 místnost(i) • 2 lož. • 1 koup. • 78 m² • ref.: 15337/4881
2 765 367 CZK
Nový rajský vývoj v Almerimaru (El Ejido, Almeria), skládající se z několika bloků 2-ložnicových turistických bytů, některé z nich s venkovní terasou a / nebo společnými prostory a soláriem. Je to komplex snů s veškerým komfortem a vysoce kvalitními povrchovými úpravami, obklopený přírodou a jen pár minut od pláže a golfového hřiště.

Všechny turistické byty jsou vybaveny vším, co potřebujete k nastěhování, zvýraznění kuchyně, která je vybavena nábytkem a spotřebiči, ložnice a obývací pokoj, které jsou plně zařízené a vše, co potřebujete od nynějška.

Všechny byty zahrnují inteligentní televizi, aerotermii, nábytek ve středomořském stylu a dekorace, takže jediným zájmem bude relaxovat a užívat si od jakýchkoli problémů.

Společné prostory nabízejí: Společný bazén, rekreační oblasti pro nejmenší z domu, kavárna, soukromý bar, dětská hřiště, upravené zelené plochy....

Závěrem lze říci, že se jedná o jedinečnou příležitost získat turistické byty, které jsou ideální pro vychutnání pobřeží Almerie s celou rodinou. Nejmodernější nemovitost se nachází v oblasti s veškerým vybavením a širokou škálou volnočasových aktivit pro všechny chutě.

Prodává se plně zařízený, připravený k užívání.

Další garáž.

Akční ceny:
2 ložnice od 95.000€ do 152.000€.

Prostory

Pokoje2
Ložnice2
Koupelny1

Povrchy

Živobytí78 m²
Bazén
Terasa
Vybavení extrahované pomocí AI.
Parkoviště
Zařízeno

El Ejido

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Nezablokováno výhled na moře
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data