2 domy za cenu One-Pedasi Panama, Pedasi, Los Santos

Pedasí
Vybavený dům • 3 lož. • 3 koup. • Přízemí
6 858 367 CZK

Pedasi Panama - 2 domy za cenu jednoho
295 000 USD

Popis nemovitosti:

Kupte si tyto dva domy za požadovanou cenu 295 000 USD. To vám dává šanci žít v jednom a pronajmout si druhý za PŘÍJEM!!!

Oba domy jsou dobře postavené a nacházejí se v přírodním prostředí na pozemku o rozloze 600 m2, ve městě, ale se spoustou přírody a zeleně. Nemovitost má kryté parkoviště a velký skladovací prostor pro nářadí a projekty.

Dům # 1 je 2 ložnice, 2 koupelny s moderními povrchovými úpravami s 126 m2 zastavěného prostoru, spotřebiče a nábytek jsou také zahrnuty. Velká procházka ven terasa má soukromí a velmi přírodní prostředí. Houpejte se v houpací síti nebo si vychutnejte snídani ve svém vlastním tropickém prostředí.

Užíváte si čas na nedalekých plážích? Před návratem do vašeho domova se rychle opláchněte ve venkovní sprše a poté se ochlaďte uvnitř pod jednou ze 3 klimatizačních jednotek. Dům má prádelnu a pračka a sušička jsou také zahrnuty v nákupu

Dům # 2 je studio s plně vybavenou kuchyní, koupelnou a 60 m2 zastavěného prostoru. To je větší než většina kasit a je to více domu. K dispozici jsou velmi pěkné povrchy, pohodlný obývací prostor a nejlepší ze všech soukromé procházky terasa s dostatkem prostoru pro grilování a zábavu.

Všechny spotřebiče, nábytek a klimatizace budou také zahrnuty do prodeje domu # 2.

Oba domy jsou napojeny na městskou vodu a jsou vlastním septikem. Oba domy mají teplou vodu, klimatizaci a rezervní nádrž na vodu s tlakovým čerpadlem.

V oblasti je k dispozici vysokorychlostní internet. Oba domy byly úspěšně na trhu s pronájmy, protože jsou ve velmi žádané lokalitě.

Za touto nemovitostí je samostatný pozemek o rozloze 600 m2, který je již připojen k městské vodě a může být prodán za dalších 50 000 USD

Proč Pedasí?
Pedasi, Panama je uprostřed dynamické transformace. Tato krásná rybářská vesnice na jihovýchodním cípu poloostrova Azuero je známá svými místními festivaly, sportovním rybolovem, nedalekými nedotčenými plážemi a přírodními krásami - Je také domovem první prezidentky Panamy, Mireya Moscoso Rodríguez de Arias. Byla nápomocná při zlepšování infrastruktury Pedasi. V posledních letech se Pedasí a okolní komunity staly jednou z preferovaných oblastí pro odchod do důchodu pro expaty a Panamce.

Kontakt
Ken Norton

507-6169-2453
ken@panama-properties.com

Prostory

Ložnice3
Koupelny3
Parkoviště (vnitřní)1

Povrchy

Parcela600 m²
Internet
Parkoviště
Zahrada
Zařízeno
Vybavení extrahované pomocí AI.
Klímatizace

Pedasí

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.