MODERN APARTMENTS AT CAP CANA – GOLFOVÉ HŘIŠTĚ – MARINA – STRATEGICKÁ POLOHA

Punta Cana
Byt • 1 lož. • 1 koup. • 97 m² • ref.: 35472
7 286 360 CZK

Nový rezidenční koncept, kde můžete prožít zážitek z investování do nejvýznamnější luxusní realitní destinace v Karibiku. Nachází se v Cap Cana, nejdůležitější město-destinace v hlavní turistické destinace Karibiku, jako je Punta Cana. Obklopte se nádherným panoramatickým výhledem na Cap Cana a jeho golfové hřiště.

Další vybavení:

+ Lobby s 24hodinovou recepcí

+ Plavecký bazén

+ Dětský vodní park

+ Klubovna

+ Posilovna

+ Bar

+ Domácí mazlíčci vítáni

+ Restaurace

+ Soukromá doprava na pláž Juanillo

SKVĚLÁ INVESTICE DO PRONÁJMU NEMOVITOSTI.

Koupě této nemovitosti může poskytnout vynikající návratnost vaší investice. Užijte si to nejlepší z obou světů se spolehlivým příjmem a nádherným místem pro dovolenou během prázdnin a volna z práce. Mnoho investorů nakupuje domy a pronajímá je během špičkových turistických časů - nechte svou investici platit za sebe!

STRATEGICKÁ POLOHA:

Cap Cana se nachází jen pár minut od velkolepé pláže Playa Juanillo a nejmodernějšího přístavu Cap Cana. Nachází se na východním pobřeží Dominikánské republiky, Cap Cana je exkluzivní soukromá komunita se všemi atributy ekologické říše divů. Tato luxusní destinace je domovem nedotčených pláží, tyčících se útesů, golfového hřiště Jack Nicklaus Signature, jezdeckého centra a ekologického dobrodružného parku. 7Mares se nachází pouhých 12 minut od mezinárodního letiště Punta Cana a nákupního centra Blue Mall Punta Cana, kde najdete řadu obchodů, restaurací, kina, bank a dalších.

JSME TU, ABYCHOM VÁM POMOHLI

Blue Caribbean Properties je zde, aby vám pomohl s každým krokem nákupního procesu. Nabízíme celou řadu služeb, které zajistí, že se vaše investice stane vaším vysněným domovem.

FINANČNÍ MOŽNOSTI

Potřebujete pomoci s financováním? Můžeme vám pomoci. Existuje celá řada možností, které jsou k dispozici investorům a majitelům domů, o kterých možná nevíte. Kontaktujte nás, prodiskutujte své možnosti a najděte řešení, které je pro vás nejlepší.

SPRÁVA NEMOVITOSTÍ

Našli jste svou vysněnou nemovitost, nyní potřebujete někoho, kdo ji bude spravovat, když jste pryč. Společnost Blue Caribbean Properties se spojila s nejlepšími správci nemovitostí v Punta Cana, aby zajistila, že o vaši nemovitost bude postaráno a bude spravována naplno. Naši správci nemovitostí jsou připraveni vám pomoci bez ohledu na to, jaké jsou vaše potřeby. Od týdenních check-inů až po kompletní správu pronájmu a péči o zákazníky, máme vás pokryté. Požádejte svého agenta o další podrobnosti.

NÁBYTKOVÉ BALÍČKY

Máte financování, máte někoho, kdo spravuje váš pronájem, nyní potřebujete někoho, kdo vám pomůže s dokončovacími úpravami. Spolupracujeme s nejtalentovanějšími designéry a tesaři v Dominikánské republice, abychom personalizovali váš prostor a učinili z něj domov. Nabízíme širokou škálu balíčků, které uspokojí jakýkoli styl a jakýkoli rozpočet.

DOMINIKÁNSKÁ REZIDENCE

Zákon o občanství v Dominikánské republice odráží své lidi: vřelé a otevřené. Pokud plánujete přestěhovat se do Dominikánské republiky nebo zde strávit většinu svého času, měli byste silně zvážit žádost o pobyt. Existuje mnoho výhod, které vyplývají z toho, že jste rezidentem a váš agent vám může poskytnout další podrobnosti.

Prostory

Ložnice1
Koupelny1

Povrchy

Živobytí97 m²
Bazén
Grilování
Parkoviště
Zahrada
Vybavení extrahované pomocí AI.
Fitness centrum

Punta Cana

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
ID35472