Canal Front House v Mahagonovém zálivu, San Pedro, Belize

San Pedro
Dům • 3 lož. • 4 koup. • 160 m²
14 760 320 CZK

Jedná se o luxusní dům se 3 ložnicemi a 4 koupelnami a vlastním bazénem v uzavřené komunitě Mahogany Bay Village. Dům má celkem 1 714 vnitřních čtverečních stop s verandami na obou úrovních a venkovním obývacím prostorem. Tento dům je jedním z předem schválených půdorysů, které jsou k dispozici v Mahogany Bay. Nachází se na pozemku před kanálem v uzavřené obci Mahogany Bay Village. Tento dům má lodní skluz na kanálu, který umožňuje parkování lodí.

 

Dům má všechny 3 ložnice v hlavním patře (s velkou hlavní ložnicí) s kuchyní a obývacím pokojem nahoře pro panoramatický výhled. Každá ložnice má vlastní koupelnu. Dům má také velký soukromý bazén. Jedná se o perfektní rezidenci nebo investiční nemovitost, protože je to žádoucí rekreační nájemní dům.

 

Mahogany Bay má program pro správu pronájmu, který z něj činí nemovitost s rukama pryč, která produkuje příjmy z peněžních toků, když se nepoužívá.

 

Vlastnosti v Mahogany Bay začínají na $ 175,000 a jste schopni zajistit domovskou stránku s financováním 25% dolů. Nabídková cena 628 000 dolarů zahrnuje pozemek (175 000 dolarů) a stavbu (beton).

Prostory

Ložnice3
Koupelny4

Povrchy

Živobytí160 m²
Parcela349 m²

San Pedro

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypDům
Rok výstavby2022