Moderní plážová vila na prodej v Mijas Costa del Sol, Španělsko

Mijas
Moderní vila • 4 lož. • 7 koup. • 561 m² • ref.: IS85138
276 228 953 CZK

Jižně orientovaná plážová vila se 4 ložnicemi. Neuvěřitelný otevřený obývací pokoj kombinuje obývací pokoj s krbem a jídelnou. Vnitřní prostory jsou světlé a plynulé, s designovými prvky na míru a technikou oboustranné symetrie, která zajišťuje rovnováhu místnosti.

Probudit se do uklidňujícího zvuku vln, vody z fontány a šumění palem by bylo čistou blažeností! Ergonomická kuchyň je vybavena nábytkem s plochým panelem, prémiovými spotřebiči Miele, ostrůvkem s neformálním jídelním koutem, vinotékou a spíží. Relaxační a zábavní prostory, vnitřní i venkovní: domácí kino, fitness centrum s posilovnou s výhledem na moře směrem k Africe, venkovní salonek a relaxační prostory a terasa pro venkovní stolování.

Vyhřívaný bazén s terasami a lehátky, koupelny a šatny. Jižně orientovaná plážová vila se 4 ložnicemi. Neuvěřitelný otevřený obývací pokoj kombinuje obývací pokoj s krbem a jídelnou. Vnitřní prostory jsou světlé a plynulé, s designovými prvky na míru a technikou oboustranné symetrie, která zajišťuje rovnováhu místnosti.

Všechny 4 ložnice mají vlastní luxusní koupelnu a nezávislou domácí automatizaci; Hlavní apartmá má saunu a vířivku. Probudit se do uklidňujícího zvuku vln, vody z fontány a šumění palem by bylo čistou blažeností!

Tato energeticky úsporná a ekologická nemovitost je vybavena nejmodernějšími technologickými systémy pro maximální bezpečnost a komfort (solární panely, klimatizace, podlahový chladicí a topný systém, Dolby stereo prostorový systém, sofistikované osvětlení, bezpečnostní žaluzie, alarm, dvojsklo atd.) Představte si moderní luxus. Myslete na dokonalou chuť. Myslete ekologicky a udržitelně.

Prostory

Ložnice4
Koupelny7

Povrchy

Živobytí561 m²
Parcela2185 m²
Alarm
Bazén
Garáž
Grilování
Interkom
Internet
Klímatizace
Myčka nádobí
Parkoviště
Pračka
Satelitní TV
Sauna
Zařízeno

Mijas, Mijas

Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Nezablokováno výhled na moře
Orientace na Jih
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data