Bungalov v Epanomi

Epanomi
Vila • 2 místnost(i) • 2 lož. • 2 koup. • 140 m² • ref.: 148591
7 893 775 CZK
Moderní bungalov se nachází v klidné oblasti, na okraji obce Epanomi, přesto strategicky umístěný pouhých 5 km od pláže a ne více než 20 km od letiště v Soluni.

Nemovitost má celkovou obytnou plochu nejméně 140 m², rozkládající se na pozemku o rozloze 4000 m². Jeho obytné prostory se skládají ze 2 ložnic, 2 koupelen a velkorysého otevřeného obývacího pokoje s kuchyní. Klidné prostředí životního stylu, které si můžete vychutnat s širokým úhlovým výhledem na moře a krajinu z kulaté verandy a velké zahrady. Suterén navíc zahrnuje vnitřní garáž o rozloze 40 m² propojenou vnitřním schodištěm.

Ubytování je vybaveno vybavenou kuchyní. Vysoké stropy zajišťují pohodlný pohyb, zatímco spousta přirozeného světla prochází okny a posuvnými skleněnými dveřmi, vše vybaveno elektrickými žaluziemi a moskytiérami. Horkovzdušný topný systém a klimatizační jednotky činí místo vhodným pro celoroční bydlení.
Umístění
Pláž Epanomi je oblíbenou letní destinací pro řecké a zahraniční turisty. Křišťálově čisté modrozelené vody a jeho vynikající poloha mezi Soluní a Chalkidiki jsou hlavním lákadlem pro lidi, kteří chtějí strávit svou dovolenou nebo pro každodenní výlety.

Prostory

Pokoje2
Ložnice2
Koupelny2

Povrchy

Živobytí140 m²
Parcela4000 m²
Vybavení extrahované pomocí AI.
Zařízeno

Epanomi

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Nezablokováno výhled na moře
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data