Vynikající 3 lůžkový městský dům na prodej v San Leonardo Valcellina Pordenone

Via del Bosco
Dům • 3 místnost(i) • 3 lož. • 3 koup. • 180 m² • ref.: ES5553445
5 775 527 CZK
Nádherný 3 lůžkový řadový dům na prodej v San Leonardo Valcellina Pordenone Itálie

ID nemovitosti: es5553445

Poloha ubytovacího zařízení

Via Del Bosco 20/D
San Leonardo Valcellina
Pordenone
33086
Itálie

Podrobnosti o nemovitosti

Díky svým nádherným přírodním scenériím, teplému podnebí, přívětivé kultuře a nízkým životním nákladům si Itálie rychle získává pověst jednoho z nejžádanějších míst na světě k životu nebo návštěvě. Nabízí se zde šance na chytrou finanční investici do této nádherné části světa.

Okouzlující samostatně stojící řadový dům se 3 ložnicemi a 3 koupelnami v malebné venkovské vesnici v regionu Friuli-Venezia-Giulia v Itálii. Hlavní patro se skládá z kuchyně, velké šatny, obývacího pokoje, jídelny, koupelny a úložného prostoru. Druhé patro má tři ložnice, koupelnu, půdní prostor a půdní komory.

V suterénu se nachází rodinný pokoj, pracovna/možná 4. ložnice, koupelna/prádelna. Připojená garáž pro 1 auta. Zahrada je oplocená s dalším parkovištěm za bránou. Kuchyňské skříňky zůstávají s domem. Krytá terasa se stropními ventilátory.

Nádherný výhled na hory a okolní krajinu z terasy a balkonu. Výborná oblast pro cyklistiku, jízdu na koni a golf. Nachází se na úpatí Dolomitských Alp se snadným přístupem ke sjezdovému a běžeckému lyžování, horským jezerům a národním parkům. Necelé dvě hodiny z Rakouska a Slovinska. Hodinu od Benátek a Terstu. Vlaková a autobusová doprava v blízkosti..

O OKOLÍ

Obec San Leonardo Valcellina patří do obce Montereale Valcellina, v provincii Pordenone, region Friuli-Venezia Giulia.

Provincie Pordenone se nachází v západní oblasti regionu Friuli Venezia Giulia, na hranici s Benátskem, sevřená mezi Karnskými předaly a rovinami obklopenými řekami Tagliamento a Livenza. Oblast Pordenone protíná údolí, kopce a pláně a nabízí velkou rozmanitost krajiny a okouzlující scenérie.

Hory dolomitského charakteru mají neproniknutelné soutěsky, úzká a hluboká údolí a hostí turistická střediska se silnou přitažlivostí, včetně moderní a dobře vybavené oblasti Piancavallo. Typickou krajinou podhůří jsou "magredi", působivé rozlohy štěrku a oblázků, výhledy, které se po staletí nezměnily a které v nadčasové atmosféře obklopují charakteristické vesnice jako Cordenons, San Quirino, Vivaro a Zoppola.

V kopcovité a rovinaté oblasti lze obdivovat velkolepé krasové jevy, jako jsou prameny řeky Gorgazzo. Řeka je známá svou tyrkysovou a modrou vodou.

Zvláště důležitými chráněnými oblastmi jsou regionální park Furlanské Dolomity, který je známý svou krásou, přírodní park San Floriano, který je charakteristický svými přírodními scenériemi, a říční park Noncello, který protíná město Pordenone.

Kromě přírodních zajímavostí se v provincii nacházejí charakteristické vesnice a umělecké poklady, v nichž se mísí furlanská kultura s benátskými a rakouskými vlivy. Existuje také mnoho svědectví o minulosti: od prehistorického naleziště Palù della Santissima po město Pordenone, od vesnice Sacile po hrad Spilimbergo. Známky složité historie jsou všude.

Tato země má také nezaměnitelné chutě: místní gastronomické tradice, autentičnost typických produktů a širokou škálu vín, která uspokojí každou formu obžerství.

HLAVNÍ RYSY:

• 3 ložnice
• 3 koupelny
• 180m2 luxusního bydlení
• Pozemek 500m2.
• Úchvatné výhledy
• Obrovský potenciál na trhu komerčních pronájmů
• V blízkosti základní občanské vybavenosti, jako jsou supermarkety a lékárny
• V blízkosti mnoha vynikajících barů a restaurací
• Skvělá základna pro objevování dalších fantastických oblastí Itálie

Kontaktujte nás ještě dnes a kupte nebo prodejte nemovitost v Itálii rychle online.

Prostory

Pokoje3
Ložnice3
Koupelny3

Povrchy

Živobytí180 m²
Balkón
Vybavení extrahované pomocí AI.
Garáž
Zahrada

Via del Bosco, San Leonardo

Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Panoramatický výhled na hory
Panoramatický výhled na venkov
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data