Coconut Point Belize Land na prodej, Mile 12 Coastal Highway, Západní laguna, Belize, v Belize District, Belize

Belize District
Pozemek • Přízemí
1 881 964 CZK

Coconut Point je klenotem v Belize's Crown ... Tato neuvěřitelná lokalita se nachází na jedinečném a nedotčeném ostrově spojeném s pevninou pevninským mostem v lagunách Sapodilla a Západní laguny. Hlavní plánovaná komunita je obklopena kilometry chráněných a nedotčených přírodních rezervací a rezervací, je to ráj pro přírodovědce, jachtaře a milovníky vodních sportů. Naše chráněná poloha přináší celoroční ochranu před bouřemi, ale snadný přístup k Belize Barrier Reef a Caye's, celoročně jemný mořský vánek!

Coconut Point se nachází pouhých 45 minut od mezinárodního letiště Belize City a 35 minut od hlavního města, kde můžete nakupovat a léčit lékařské služby.

Jedním z hlavních cílů této komunity je prostřednictvím odpovědného rozvoje a vzdělávání zvýšit povědomí o přírodních rezervacích, které obklopují Coconut Point. Komunita se zavázala zajistit, aby fauna, flóra a nedotčená stanoviště, která obklopují Coconut Point, byla zachována, respektována a udržována pro budoucí generace.

PŘÍSLIB NAŠÍ ZNAČKY

"Předefinování života v Karibiku."

NAŠE VIZE

"Nastavit standard pro bezpečný život v pobřežních komunitách v Karibiku odpovědným rozvojem oceňované ekologické a na zákazníka orientované životní a rekreační komunity v Belize."

Fáze 1 představuje 48 prostorných a jedinečných domovů, které se nacházejí na idylickém místě, obklopeném vodou a jediným přístupovým bodem s 24hodinovou ostrahou a jsou téměř vyprodané!

Fáze 2 byla právě uvolněna do prodeje!

Developerské financování, které je k dispozici pro nákup pozemků, je konkurenceschopné a ceny zahrnují právní a závěrečné a kolkovné (žádné skryté náklady)

Fáze 2 bude zahrnovat 42 pozemků na nábřeží s butikovým resortem, plážovou restaurací a barem a dalšími komerčními prvky.

Všechny domácí pozemky budou poskytnuty připravené k výstavbě...

Domovská místa začínají na 0,5 akru a mají minimálně bezprecedentních 150 stop vodní plochy, což porušuje normy pro velikost, vodní průčelí a co je nejdůležitější, nabídku hodnoty za peníze v Belize.

Stavíte svůj vysněný rekreační dům, odcházíte do teplého podnebí nebo prostě hledáte skvělé investiční příležitosti do nemovitosti? Ať už jsou vaše motivace jakékoli, Coconut Point jednoduše zaškrtne všechna správná políčka!

Povrchy

Parcela2090 m²

Belize District

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypPozemek
Rok výstavby2019