Lesvos Village Home

Mesotopos
Dům na vesnici • 3 místnost(i) • 3 lož. • 2 koup. • 158 m² • ref.: 111329
4 262 118 CZK
Tento vesnický dům, posazený na kopci v Mesotoposu, malebné vesnici na řeckém ostrově, byl pečlivě zachován, aby poskytl rodině autenticky tradiční, ale praktické letní útočiště.

Domov

Tento rodinný dům se nachází u vchodu do obce a skládá se ze dvou podlaží o celkové rozloze 158 m². Na rozdíl od novějších stavebních stylů se skládá ze samostatných prvků, protože zemní část byla postavena výhradně tradičními technikami s použitím místního kamene. Horní část má novější vzhled.

Uvnitř jednoduché hladké povrchové úpravy poskytují chladící oddech. V přízemí (81 m²) se nachází obývací pokoj s jídelnou, ložnice, WC se sprchovou hlavicí a komora pod schodištěm. Z kuchyně vychází na dvorek, kde je komora a vestavěná trouba. Tradičně navržený prostor pro každodenní použití i rozšířená rodinná setkání. Čekají na vás nekonečné letní chvíle!

Horní část (77 m²) je propojena vnitřním dřevěným schodištěm. V patře jsou 3 velké ložnice, všechny s vestavěnými skříněmi, a terasa s dostatečným výhledem na moře a hory. Tyto pokoje jsou zařízené dřevěnými podlahami a stropy. Velká koupelna s vanou a pračkou slouží jejich funkčnosti.

Dům má ústřední topení na olej a klimatizační jednotky. V přízemí je také krb.

Umístění

je krásný ostrov v severovýchodním Egejském moři. S dlouhou historií a bohatou tradicí, většinou přitahuje rodiny a cestovatele, kteří chtějí soukromou dovolenou. Ostrov, plný olivových hájů a hor, se může pochlubit nádherným prostředím.

Navíc je obohacen o mnoho malebných vesniček! Mesotopos je vesnice západního Lesbu, ve vzdálenosti 8 km od známého Eresosu. Eresos je turistickým hlavním městem na této straně Ostrova. Najdete zde pěknou směs tradičních a moderních barů, restaurací, nočních klubů a obchodů - vše pro skvělý den nebo noc!

V těsné blízkosti je spousta pláží. Jediná věc, kterou budete chtít udělat, je běhat naboso v písku a ponořit se do vody.

  • Pláž Chrousos - Konečná svatyně, velké útočiště klidu pro věrné uctívače moře. Pláž Chrousos zůstala po 30 letech téměř nezměněna.

  • Pláž Kaloni - Skutečně mystický obřad a budete počítat své požehnání, pokud, když se rybáři vrátí do přístavu Skala, ochutnáte širokou odrůdu sardinek. Doslova každá hospoda stojí za své jméno!

  • Pláž Tavari - Nachází se v půlkruhové zátoce, lemované z obou stran nízkými útesy. V Tavari můžete relaxovat tělo i duši.

  • Pláž Podaras - Nachází se na sopečné straně Lesbosu, s velkolepými skalními útvary a úchvatně krásným pobřežím.


V neposlední řadě budete moci kdykoli ochutnat ten nejlepší druh ouzo, Plomari. Jediné, co potřebujete, jsou pěkné místní lahůdky, dobrá společnost, přímá řeč a zvuk moře. Jen si pamatujte pravidlo "Voda, ano, ale žádný led."

Prostory

Pokoje3
Ložnice3
Koupelny2

Povrchy

Živobytí158 m²
Parcela157 m²
Vybavení extrahované pomocí AI.
Pračka
Terasa
Zahrada
Zařízeno

Mesotopos

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Nezablokováno výhled na moře
Výhled na hory
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data