Vynikající 2 ložnicový byt na prodej v Piovene Rocchette Vicenza

36013
Byt • 2 místnost(i) • 2 lož. • 1 koup. • 90 m² • ref.: ES5553276
2 975 560 CZK
Vynikající apartmán se 2 ložnicemi na prodej v Piovene Rocchette Vicenza, Itálie

ID nemovitosti: es5553276

Poloha ubytovacího zařízení

Via Papa Giovanni XXIII –
36013 –
Piovene Rocchette
Vicenza
Benátsko
Itálie

Podrobnosti o nemovitosti

Itálie je díky svému úžasnému pobřeží, historickým památkám a uvolněné atmosféře i nadále jedním z nejžádanějších míst na světě. V nabídce je možnost investovat do této fascinující části světa s tímto bytem.

Kompletně zrekonstruovaný a plně zařízený prostorný byt v prvním patře dvoupodlažního činžovního domu se nachází v soukromé malebné blízkosti, v krásném předalpském městečku s panoramatickým výhledem na okolní hory. Zahrnuje 1 světlý obývací pokoj, 1 velkou jídelnu a kuchyň, 1 prádelnu, 1 velkou koupelnu se sprchovým koutem a bidetem, 2 prostorné ložnice, komoru a velký slunný balkon. Cca 90 m² vč. garáže.

Tento moderní byt je připraven k nastěhování, je vybaven veškerým nábytkem a kuchyní, má klimatizaci a ústřední topení se zbrusu novým kombinovaným kotlem.

Má velmi centrální polohu, pouhých 10 minut chůze od centrálního náměstí s bary a obchody, má vlastní garáž a bezplatné parkování na ulici je široce dostupné přímo před hotelem.

Byt se nachází v prestižní lokalitě a vyhledávané čtvrti, ideální pro lidi, kteří hledají outdoorový životní styl a zároveň nabízí potenciální investiční příležitosti.

O OKOLÍ

Byt se nachází v Piovene Rocchette, malém městečku s 8 000 obyvateli v provincii Vicenza v Benátsku, které má strategickou polohu a od 15. století je náboženským poutním místem. Náhorní plošina Asiago se svými sedmi obcemi obklopuje město a je známé svou výjimečnou turistickou nabídkou jak v zimě, tak v létě: hory zde rámují přírodní krajinu vzácné krásy, lyžařská střediska oplývají a je zde spousta možností pro letní výlety. Turistický ohlas je vynikající, gastronomické speciality (zejména sýry) z něj také dělají cíl pro gurmány. Turistické lokality, jako je náhorní plošina Asiago, jsou snadno dostupné autobusem, zatímco umělecká města, jako je Vicenza, Verona a Benátky, a přírodní krásy, jako je jezero Lago di Garda, jsou snadno dostupné autem nebo vlakem

Vicenza je italská provincie v regionu Benátsko. Hlavním městem je Vicenza. Provincie má rozlohu 2 722,53 km2 a celkový počet obyvatel je 865 082.

Na rozdíl od jiných provincií v regionu Benátsko je poměrně hornaté s několika vrcholy nad dva tisíce metrů nad mořem, z nichž nejpozoruhodnější jsou hora Grappa a hora Novegno. Kanál Brenta také protéká provincií Vicenza. Obyvatelstvo je nerovnoměrně rozloženo po celé provincii. Více než 60 % obyvatel žije v hustě industrializovaných oblastech ve východních, západních a severních průmyslových zónách (známých jako Alto Vicentino) a také v oblasti kolem Bassano del Grappa. Zbývajících 40 % žije v převážně venkovských oblastech v jižní části provincie (Colli Berici a Basso Vicentino) nebo na náhorní plošině Asiago.

CO DĚLAT V PROVINCII VICENZA
Cyklistická turistika, jízda na horském kole, pěší turistika, horolezectví a lyžování a snowboarding jsou hlavními outdoorovými rekreačními aktivitami, ale můžete také běhat na lyžích, parasailing, jeskyni a kajaku. Zkombinujte tyto aktivity s návštěvou vil Palladia, opevněných měst, vinařů a průmyslových komplexů a máte skvělou prázdninovou destinaci.

VLASTNOSTI MAiN:

• 90m2 obytné plochy
• 2 ložnice
• 1 koupelna
•Garáž
• Obrovský potenciál na trhu rekreačních pronájmů
• Úchvatné výhledy
• V blízkosti základní občanské vybavenosti, jako jsou supermarkety a lékárny
• V blízkosti mnoha vynikajících barů a restaurací
• Skvělá základna pro objevování dalších fantastických oblastí Itálie
• Mnoho vynikajících sportovních zařízení, rybaření, pěší a cyklistické oblasti v okolí

Kontaktujte nás ještě dnes a kupte nebo prodejte svou nemovitost v italské Vicenze.

Prostory

Pokoje2
Ložnice2
Koupelny1
Garáže (vnitřní)1

Povrchy

Živobytí90 m²
Balkón
Zařízeno
Vybavení extrahované pomocí AI.
Garáž
Klímatizace

Piovene Rocchette

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Panoramatický výhled na hory
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data