Vila v Marbelle (Španělsko) ve spoluvlastnictví

Marbella, 40 Av. de los Acebos
Moderní vila • 5 lož. • 5 koup. • 635 m² • Přízemí • ref.: Villa Lavanda
8 988 741 CZK

POZNÁMKA: Uvedená cena odpovídá 1/8 vlastnictví nemovitosti. Náš model spoluvlastnictví Secconda umožňuje kupujícím vlastnit luxusní druhý domov za 1/8 nákladů, bez potíží s vlastnictvím a údržbou celého domu. Vše začíná tím, že Secconda zakládá společnost s ručením omezeným pro každou nemovitost a prostřednictvím které spoluvlastníci vlastní dům. Spoluvlastníci mají flexibilitu vlastnit množství nemovitosti, která je pro ně správná 1/8 vlastnictví umožňuje majiteli užívat si nemovitost po dobu 44 nocí v roce. Další informace naleznete na www.secconda.com.

Tato jedinečná Villa Lavanda se nachází ve skrytém klenotu Marbelly, Mirador de Cabopino, s úchvatným výhledem na Středozemní moře.

Nemovitost je uspořádána do tří úrovní. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s jídelnou s otevřenou kuchyní, ložnice pro hosty se šatnou a vlastní koupelnou, vše se vstupem na velké terasy s úžasným nekonečným bazénem. V horním patře jsou tři ložnice s vlastní koupelnou se vstupem na terasu se soláriem s nádherným výhledem na golfové hřiště a Středozemní moře. Ve spodním patře je soukromá dvoulůžková ložnice s terasou, komorou a strojovnou.

Naše vila je plně zařízená a profesionálně zařízená. Otevřená kuchyně je plně vybavena špičkovými spotřebiči, které stojí za to kuchaře.   Klimatizace teplá a studená, podlahové vytápění v celé vile, soukromé zahrady obklopující nekonečný bazén, kvalitní porcelánové podlahy a dřevěné podlahy v ložnicích.

Golfové hřiště, výhled na moře a úžasné uspořádání je jen několik funkcí toho, co váš domov Secconda může nabídnout. Není to jen o vlastnictví vaší vily je o zážitku Secconda.

Nespoléhejte se na nás, abyste si prohlédli náš model a vybrali si, co je nejlepší pro vás a vaše blízké.

Pomůžeme vám od prvního prohlížení až do vašeho prvního příjezdu do vašeho domova Secconda

Nebuďte nájemcem, majitelem
Vy VLASTNÍTE, my spravujeme.

Prostory

Ložnice5
Koupelny5
Toalety1
Parkoviště (vnitřní)2

Povrchy

Živobytí635 m²
Parcela851 m²
Alarm
Bazén
Garáž
Internet
Klímatizace
Myčka nádobí
Pračka
Zahrada
Zařízeno

40 Av. de los Acebos, Marbella

Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Nezablokováno výhled na moře
TypDům
Rok výstavby2021
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data