Přírodní projekt na asijské straně Istanbulu na prodej

Çekmeköy
Nový byt • 4 místnost(i) • 3 lož. • 2 koup. • 191 m² • k dispozici nyní • ref.: NG1019
20 827 447 CZK

Vítejte ve svém novém obytném prostoru v Cekmekoy, na anatolské straně Istanbulu, kde můžete cestovat přes borovice a dostat se do svého domova a být fascinováni jeho povahou, kde se budete cítit jako na dovolené každý okamžik. Je navržen jako 3+1, 4+1 nebo 5+1 s vlastní terasovitou zahradou a je postaven na cca 19 000 m2. K dispozici jsou 4 nebo 6 bytů v každém bloku po 10 blocích celkem. Nadčasový, estetický a elegantní design. Každý detail obytných prostor, postavených s myšlenkou na mír propletený s přírodou, ale bez opuštění města, byl pečlivě promyšlen, aby vás a vaše blízké učinil šťastnými.

Çekmeköy je region se 17 endemickými rostlinami, které jsou jedinečné ve své geografii. Pokud chcete žít v harmonii s přírodou v této zvláštní oblasti, zdobené endemickými rostlinami, tento projekt je pro vás.

Borovice přitahují prach ze vzduchu a produkují hodně kyslíku. V Çekmeköy, obklopen borovými lesy, zažijte pohodlí centra města a žijte čistší život s dostatkem kyslíku.

Díky speciálně navrženým stezkám pro běh a cyklistiku zůstanete vždy fit.

Navrženo s konceptem venkovského života; Užijte si přírodu se svými blízkými ve speciálních oblastech, jako jsou dětská hřiště, volejbalové kurty, turistické oblasti.

Klidný život, který kombinuje městský život v centru města s klidem a čerstvým vzduchem přírodního života. S tímto projektem je možné se přiblížit přírodě, aniž byste opustili město.

Od krbu až po vybavenou kuchyň je vše připraveno v souladu s životním stylem nové generace.

Prostory

Pokoje4
Ložnice3
Koupelny2
Toalety1
Balkony1
Garáže (vnitřní)1

Povrchy

Živobytí191 m²
Alarm
Balkón
Bazén
Garáž
Interkom
Internet
Klímatizace
Parkoviště
Sauna
Výtah
Zahrada

Çekmeköy

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypByt
Rok výstavby2022