Dům za Koupit v Oděsa, Ukrajina

Oděsa
Částečně samostatný dům • 5 místnost(i) • 3 lož. • 3 koup. • 400 m² • 1. podlaží • ref.: 116020002-9
24 698 179 CZK
Komplex Santa Bay je jedinečné architektonické mistrovské dílo, které se nachází na hranici Arcadia a Fontana podél ulice Novoberegova v okrese Primorsky v Oděse přímo na mořském pobřeží. Nachází se na území uzavřeném před zvědavýma očima, střeženým 24/7, v centru všech událostí, ale daleko od shonu a hlavního provozu. Sněhově bílé domy sousedů jsou navrženy ve stejném stylu konstruktivismu. Nedaleko se nachází centrum letního nočního života na jihu Ukrajiny - Arcadia, s bohatým výběrem služeb, zařízení a zábavy pro každý vkus.

Stylová chata v první linii moře je ideální pro moderní rodinu. Ve 4 úrovních na 400 metrech čtverečních + letní prostory má vše své místo. Módní povrchové úpravy v uklidňujících barvách a vybavení trvaly rok a byly dokončeny v roce 2018. Světlé a teplé prostory se zvukem vln a vůní moře.

Dům má 3 ložnice s vlastními skříněmi, 3 koupelny, 2 obývací pokoje a 3 kuchyně - zimní a letní, terasu s bazénem, saunu, posilovnu, dětskou hernu, velkou spíž pro uložení všeho, 130 m² využitelné střechy s živými rostlinami, místo pro venkovní hry, altán a gril, garáž pro 2 auta.

Pohodlná komunikace mezi podlahami - pomocí skleněného výtahu a mramorového / dřevěného schodiště.

Dům je vybaven všemi moderními systémy pro pohodlný život v centru metropole. Kanálový rozdělovaný klimatizační systém. Systém vestavěného centrálního vysavače na domě. Video dohled nad místnostmi domu a obvodovým + poplašným systémem s ovládáním 24/7 ze smartphonu. Venkovní vyhřívaný bazén. Nábytek z přírodního dřeva - Calligaris. Kuchyňská linka značky Elnova na objednávku. Jídelní stůl a židle italské značky Calligaris. Spotřebiče Bosch - pračka, sušička, myčka, trouba, sporáky. Interiérové a dekorační předměty z různých částí světa. Parkety z přírodního dřeva. Dekorace používala přírodní a ekologické materiály. Všechny materiály jsou hypoalergenní.

Všechny centrální komunikace za standardní městské sazby: elektřina, voda, plyn, kanalizace.

Panoramatický výhled na zátoku Arcadia a vlastní přístup na Health Route - jako bonus.
Není nic lepšího než žít u moře!

Objekt je nabízen zástupcem majitele za podmínek a za cenu s ním dohodnutou, bez provize pro kupujícího.

Prostory

Pokoje5
Patra4
Ložnice3
Koupelny3
Parkoviště (venkovní)2

Povrchy

Živobytí400 m²
Celkem400 m²
Balkón
Zařízeno
Vybavení extrahované pomocí AI.
Bazén
Fitness centrum
Garáž
Klímatizace
Myčka nádobí
Parkoviště
Pračka
Sauna

Oděsa

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Panoramatický výhled na moře
TypDům
Rok výstavby2018