LUXUSNÍ PANORAMATICKÝ BYT V EXKLUZIVNÍ REZIDENČNÍ ČTVRTI VE FLORENCII

Florencie
Byt • 5 místnost(i) • 5 lož. • 4 koup. • 400 m² • ref.: IDP-10
68 698 500 CZK
Tato vynikající nemovitost v nejvyšším patře s dech beroucím výhledem se nachází jen pár minut chůze od centra Florencie ve velmi vyhledávané a exkluzivní lokalitě. Tato idylická nemovitost pokrývá nejvyšší patro budovy z 19. století a z terasy o rozloze 100 metrů čtverečních si můžete vychutnat fantastický výhled na Duomo a zvonici Giotto-s.
Nemovitost se rozkládá na přibližně 400 metrech čtverečních s velkými a světlými pokoji, velkorysými a světlými obytnými prostory a může se pochlubit 5 ložnicemi a 4 koupelnami. Kvalita povrchových úprav je prostě vynikající, s podlahami z parket a mramoru, sofistikovanými koberci a textiliemi.
Byt má široká okna, která umožňují dostatek přirozeného světla, zatímco majestátní panoramatická terasa o rozloze 100 metrů čtverečních s výhledem na historické centrum Florencie umožňuje venkovní obytný prostor, kde se můžete bavit a relaxovat po většinu roku.
Jedná se skutečně o vlastnost vynikající krásy a kouzla, která se nachází v prvotřídní rezidenční čtvrti, v pěší vzdálenosti od krásného života ve Florencii, zároveň odlehlá a bezpečná. Exkluzivita lokality a zakázkové povrchové úpravy činí z této nemovitosti jedinečný klenot pro vnímavé investory.

Sdílet tuto vlastnost na

* Odkaz: IDP-10
* Cena: 2.750.000,00 €
* Metry čtvereční: 400
* n. místností: * 5 ložnic
* 4 koupelny
* Zahrada: Ne
* Státní majetek: zrekonstruovaný
* Bazén: Ne
* Energetická třída: in corso di valutazione

Prostory

Pokoje5
Ložnice5
Koupelny4

Povrchy

Živobytí400 m²
Vybavení extrahované pomocí AI.
Terasa

Florencie

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Panoramatický výhled na město
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data