Dům pro dovolenou

Chianni
Dům • 20 místnost(i) • 8 lož. • 8 koup. • 380 m² • ref.: C-308.A
23 732 209 CZK
Statek mezi kopci Pisane a přesně v obci Chianni, malebné vesnici pouhých 45 minut jízdy od mezinárodního letiště Pisa, 40 minut od pobřeží Tirrenica. Nemovitost je snadno dostupná ze zpevněné silnice, jen 4 km od obce a občanské vybavenosti. V Chianni je možné najít všechny potřebné služby, jako je banka, pošta, drogerie, potraviny, pekárna, řeznictví a tak dále. Nemovitost se skládá z hlavního statku, 2 hospodářských budov do 38000 m² pozemku. Dvoupodlažní statek má rozlohu 300 m² a byl kompletně zrekonstruován podle typického toskánského stylu s terakotovými podlahami, trámovými stropy, zdánlivými kameny na stěnách. a je to ideální nemovitost jak jako primární bydliště, tak jako být provozován jako B & B. Současný majitel si ložnice pronajímá. Hlavní budova v přízemí se skládá z: široký obývací pokoj s krbem, snídaně a jídelna pro hosty, plně vybavená kuchyň, prádelna spíž a 2 ložnice s vlastní koupelnou. Vnitřní schodiště vede do prvního patra, které se skládá z dalších 5 ložnic s vlastní koupelnou, místnosti s ložním prádlem a ručníky. Všechny systémy dokonale spolupracují s vytápěním LPG.
Vedle hlavní budovy se nachází typická pec na pizzu na dřevo (10 m²), venkovní kuchyň, kterou hosté běžně využívají během své dovolené (15 m²) k jídlu venku a dvoupodlažní penzion (35 m²): v suterénu je garáž (20 m²) a v přízemí další ložnice s koupelnou.
Prodej zahrnuje 38000 m². pozemku s několika ovocnými stromy, olivovou drážkou, bazénem se soláriem a místností s vybavením. Z nemovitosti je možné obdivovat nádherný panoramatický výhled na okolní krajinu a je možné si vychutnat absolutní soukromí a intimitu i přes přítomnost dalších domů v okolí.

Sdílet tuto vlastnost na

* Kód skladu: C-308. A
* Cena €: 950.000,00 €
* Metry čtvereční: 380
* N. místností: 20
* 8 ložnic
* 8 koupelen
* Zahrada: Ano
* Metry čtvereční Zahrada: 38.000
* Státní majetek: zrekonstruovaný
* Bazén: Ano
* Energetická třída: E
* Index energetické náročnosti: 143,26 kwh/m2

Prostory

Pokoje20
Ložnice8
Koupelny8

Povrchy

Živobytí380 m²
Bazén
Vybavení extrahované pomocí AI.
Zahrada

Chianni

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Nezablokováno výhled na venkov
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data