Vila na prodej v Rafině, Řecko

Rafina
Vila • 15 místnost(i) • 5 lož. • 6 koup. • 750 m² • Přízemí • ref.: EU001
111 364 187 CZK

Luxusní vila na prodej v Chania Kréta, na poloostrově Akrotiri. Dům je postaven na soukromém pozemku o rozloze 4 300 m² s celkovou obytnou plochou 750 m² uspořádanou na 3 podlažích. Tato oblast má jedinečnou přírodní krásu a díky své vyvýšené poloze nabízí panoramatický výhled na moře a město a je považována za jednu z nejprivilegovanějších oblastí Chanie.

První úroveň vily se skládá z obývacího pokoje, jídelního koutu, kuchyně a ložnice pro hosty s vlastním obývacím pokojem, jídelnou a kuchyní. V tomto patře se nachází posilovna, sauna, hammam, prádelna, sklad a strojovna. Najdete zde také další dvě dvoulůžkové ložnice s vlastní koupelnou.

Ve druhém patře nemovitosti, která je přístupná vnitřním schodištěm, nabízí velký obývací a jídelní kout, kuchyň a další apartmán pro hosty, který se skládá z obývacího pokoje, jídelny, kuchyně a ložnice s vlastní koupelnou. Z tohoto patra nemovitosti máte přímý přístup k velkému soukromému vyhřívanému bazénu o rozloze 75 m² a všem venkovním prostorám této vily, jako je solárium, venkovní posezení a jídelní kouty, gril a bar. K dispozici je také dětské hřiště pro nejmenší.

Horní patro zahrnuje další 2 ložnice s vlastní koupelnou a vlastním posezením. Vila má garáž, která může ubytovat 4 auta.

Extrémní luxus, exkluzivní styl a výjimečné výhledy jsou hlavními rysy této vily, která je v současné době na trhu turistických pronájmů, ale je dokonale vhodná jako hlavní rezidence. Průměrná cena pronájmu této nemovitosti se pohybuje od 10 000 € do 30 000 € za týden.

Poloostrov Akrotiri

Poloostrov nabízí některé z nejkrásnějších a nejčistších písečných pláží v Chanii. Kalathas Beach je krásná písečná pláž lemovaná borovicemi na jihu a malým ostrůvkem v docházkové vzdálenosti a má tradiční kavárny a taverny. Tersanas, Kréta je další jemná písečná pláž s mělkými vodami vhodná pro děti. Různé divoké ptáky a želvy najdou útočiště v této klidné oblasti, která je tak rozmanitá a nabízí návštěvníkům nekonečné možnosti, od pozorování ptáků, jízdy na koni, pěší turistiky nebo prostě relaxace a užívání si scenérie. Tam je také několik historicky významných kostelů a klášterů v této oblasti, jako je impozantní Agia Triada a Moni Gouvernetou postavený v šestnáctém století, návštěva, která je velmi doporučena.

Prostory

Pokoje15
Ložnice5
Koupelny6

Povrchy

Živobytí750 m²
Parcela4300 m²
Alarm
Bazén
Grilování
Internet
Klímatizace
Myčka nádobí
Pračka
Satelitní TV
Sauna
Zařízeno
Vybavení extrahované pomocí AI.
Fitness centrum
Garáž

Rafina

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Panoramatický výhled na město
Panoramatický výhled na moře
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data