Byt ke koupi v Madrid, Španělsko

Madrid
Byt s terasou • 4 lož. • 2 koup. • 221 m² • 2. podlaží
32 199 871 CZK

Skvělý apartmán v nejlepší oblasti Esproncedy, mezi Modesto Lafuente a Fernández de la Hoz, s garáží s přímým přístupem a skladovací místností, v jedné z nejvíce privilegovaných oblastí Madridu, vedle Paseo de la Castellana, Ríos Rosas a José Abascal.
Bydlení 221,35. -m² činy se nacházejí v exkluzivní budově, 6 podlaží, se dvěma domy na patře.
Mnoho možností reformy.
Budova má jedinečnou fasádu velké osobnosti. Fantastická komunita s dobře udržovanými společnými prostory, vrátným, topením a centrální teplou vodou a portálem s přístupem pro osoby se sníženou pohyblivostí.
Infrastruktura veřejné dopravy je velmi kompletní.
Tento nádherný byt má 221.35. -m² skutek (z toho 214. -m² odpovídá domu a 7,35. -m² skladovací místnosti. Povrch garáže není součástí listiny).
K domu patří parkovací místo na farmě s kapacitou pro velké auto a motocykl.
Byt vede do velkého obývacího pokoje s terasou, kuchyně s kanceláří, vybavené prádelnou a TOALETOU. Posezení se skládá z obývacího pokoje, hlavní ložnice s vlastní koupelnou, tří ložnic a koupelny. Dům má mnoho vestavěných skříní.
Jedná se o oblast s četnými službami a obchody, jako je zdravotní středisko vzdálené 100 metrů, školy, restaurace, kavárny, lékárny atd. V posledních letech se stala jednou z nejžádanějších oblastí Madridu, kde sídlí jak pro kvalitu života poskytovanou blízkostí služeb, tak pro nabídku volného času, která se objevila v nedaleké ulici Ponzano, a dobrou komunikaci poskytovanou Paseo de la Castellana a Ríos Rosas jak autobusem, tak metrem.

Prostory

Ložnice4
Koupelny2
Toalety1
Parkoviště (vnitřní)1

Povrchy

Živobytí221 m²
Vybavení extrahované pomocí AI.
Garáž

Madrid

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data