Byt na prodej, JJR8+G23, Batumi, Gruzie, v Batumi, Gruzie

Batumi, JJR8+G23, Batumi, Georgia
Vybavený byt • 1 lož. • 1 koup. • 30 m² • 14. podlaží
1 646 545 CZK

Připravené studio na klíč o rozloze 30 m².m je tou správnou volbou pro nejrychlejší návratnost investic, protože nemovitost je připravena k pronájmu a k toku příjmů.

V nejprestižnější oblasti krásného města Batumi s přední stavební společností, která nabízí partnerství s mezinárodními hotelovými značkami, jako jsou Courtyard Marriott, Wyndham Group a Hyatt International, je tato nemovitost konečnou volbou pro správnou investici, protože správu bytu provádí mezinárodní společnost - Sophos Hotels  které provádějí vysoce zkušené vedení týmu a také poskytují měsíční zprávu o nájemném bytu s úplnými podrobnostmi o všech nákladech a platbách a nabízejí nejvyšší návratnost investic z investované částky.

Tento studiový apartmán je plně vybaven veškerým potřebným příslušenstvím, nábytkem a spotřebiči a nabízí krásný výhled na moře a město.

Nachází se mezi Evropou a Asií a historicky známá jako "hedvábná stezka", Gruzie má jednu z nejlepších investičních lokalit na mapě.

Gruzie patří mezi deset nejjednodušších zemí na světě, do kterých lze investovat, protože neexistují žádná omezení pro občany žádné země, protože zákon je pro všechny stejný.

Některé z výhod jsou:

-Liberální legislativa a ŽÁDNÁ DAŇ z majetku

-Rozvinutý cestovní ruch, protože počet turistů roste každým rokem

-Minimální formality, protože nákup nemovitosti je k dispozici návštěvou země na den nebo dva nebo nákup na dálku je dnes také oblíbenou volbou, protože kupní smlouva může být podepsána vzdáleně

-liberální vízové zákony

-investice 100 000 $ vám dává šanci získat pobyt

-Dobré podnikatelské klima, protože země nabízí přátelské podnikatelské prostředí

-jedna z nejbezpečnějších zemí v Evropě

S ODA PROPERTY jste v rukou místních agentů, kteří vědí lépe než kdokoli jiný, jak si vybrat správnou investici pro vás, takže nám dovolte jít o míli navíc, abychom zajistili, že všechny vaše potřeby budou úspěšně splněny profesionálním a čestným způsobem.

Prostory

Ložnice1
Koupelny1
Toalety1
Parkoviště (vnitřní)1

Povrchy

Živobytí30 m²
Alarm
Bazén
Interkom
Internet
Klímatizace
Pračka
Satelitní TV
Výtah
Vybavení extrahované pomocí AI.
Zařízeno

JJR8+G23, Batumi, Georgia, Batumi

Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Mírný výhled na město
Nezablokováno výhled na moře
TypByt
Rok výstavby2020