Apartmán T1 +1 Duplex - Vertikální výhled do zahrady (3. patro frakce 3B)

Porto, 10 Rua de Álvares Cabral
Nový byt • 1 místnost(i) • 2 lož. • 2 koup. • 96.8 m² • Vrchní patro
14 707 381 CZK

Typologie bytu T1 +1 v duplexní verzi velkorozměrného a podélného prostoru se zvýšenými pravými nohami s výborným využitím velkorysé plochy 96,80 m2. Ve spodním patře se podává ložnice a koupelna a v horním patře najdeme mezipabí, které nabízí moderní apartmá s vlastní koupelnou.

Přední strana složená výhradně z oken s velkým rozpětím slouží tomuto prostoru naprosto ohromující svítivosti. Kombinace stávajícího svazku s mezipatřem zprostředkovává myšlenku nekonečného prostoru – toto spojení prostoru s městským kontextem "živého" a kosmopolitního města je základním bodem pro zážitek z tohoto bytu.

Zavěšené schodiště, které umožňuje přístup do horního patra, je jen dalším z detailů, které architekt Fernando Faria myslí, že odlišuje tento projekt od jakéhokoli jiného přítomného ve městě Porto. Nic nebylo ponecháno náhodě, uchýlilo se k použití nejnovějších a nejlepších technologických řešení, s použitím výpadků a skleněných konstrukcí, plně elektrické dává majiteli pocit naprostého soukromí, když je to žádoucí.

Exkluzivita interiérů s luxusními povrchovými úpravami je stálá: borovicová podlaha Riga Nova lakovaná; Carrara bílý mramor; plně vybavené kuchyně se špičkovými spotřebiči Siemens; pancéřové dveře; rámy z masivního dřeva; balkon se žulovou podlahou; klimatizace s vestavěnou klimatizací značky Daikin; topného systému elektrickým podlahovým vytápěním v sanitárních zařízeních a zavěšeným sanitárním zbožím. Energetické hodnocení A.

Budova je vybavena moderním výtahem značky Schmitt s kapacitou až 8 osob, který usnadňuje přístup obyvatelům horních pater.

Nabízí nejpozoruhodnější řešení současné architektury při integraci impozantního sídla z počátku minulého století. Jeho interiéry byly přestavěny a přepracovány tak, aby podporovaly současný životní styl, se zaměřením na pohodlí a dobrý vkus, v každém detailu, každé poledne.

Fantastická příležitost! Unikátní projekt ve městě Porto! Spojit se s námi!

 

Developer nemovitostí: Vizuální vlastnosti (Prosaico a Original, Lda)

Prostory

Pokoje1
Patra4
Ložnice2
Koupelny2
Byty7
Balkony1

Povrchy

Živobytí96.8 m²
Interní95 m²
Externí1.8 m²
Použitelné85.9 m²
Balkon1.8 m²
Celkem96.8 m²
Alarm
Balkón
Interkom
Internet
Klímatizace
Myčka nádobí
Pračka
Satelitní TV
Výtah

10 Rua de Álvares Cabral, Porto

Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Nezablokováno výhled na město
Hodnocení energetické účinnosti
A
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)
A