Apartmán T2 +1 LOFT, přízemí - Vertikální výhled do zahrady a na aleje

Porto, 10 Rua de Álvares Cabral
Nový byt • 2 místnost(i) • 3 lož. • 3 koup. • 267.06 m² • Přízemí
36 483 023 CZK

Projekt zahrnuje T2+1 ve velké loftové verzi - 267,06 m2, s podélným prostorem vyvýšených pravých nohou, což vytváří efekt kontinuity a průhlednosti, který protíná mezipatra, všechny směrem k vnitřní zahradě, která je středem tohoto jediného zlomku.

Exkluzivní zlomek ve městě Porto s nikdy předtím nevídanými styly, vnitřními zahradami, soukromou přístupovou terasou, 100% exkluzivní polohou ve městě Invicta se 2 apartmá a mezipatřem snadno transformovatelným na pokoj nebo kancelář s velkou plochou. Nic nebylo ponecháno náhodě, uchýlilo se k použití nejnovějších a nejlepších technologických řešení, s použitím výpadků a skleněných konstrukcí, plně elektrické dává majiteli pocit naprostého soukromí, když je to žádoucí.

Zahrnuje také jídelnu a obývací pokoj s velmi velkorysými prostory na různých úrovních a vzájemně komunikovat. Má také dvě koupelny, jednu pro soukromé použití a druhou pro sociální použití, která může sloužit jak kuchyni, tak společenskému prostoru.

Zlomek je obklopen zahradami a otevřenými prostory, které umožňují jedinečnou svítivost, zde byl každý detail koncipován jako scénář snů a poté se stal skutečností, idealizovaným a plánovaným architektem Fernandem Fariou.

Exkluzivita interiérů s luxusními povrchovými úpravami je stálá: borovicová podlaha Riga Nova lakovaná; Carrara bílý mramor; plně vybavené kuchyně se špičkovými spotřebiči Siemens; pancéřové dveře; rámy z masivního dřeva; kryty skla z nerezové oceli a bezpečnostní tvrzené vrstvené sklo; venkovní prostory na žulových podlahách a palubě ze severského dřeva; Klimatizace s vestavěnou klimatizací Značky Daikin ve všech pokojích a topný systém prostřednictvím elektrického podlahového vytápění v sociálních zařízeních. Energetické hodnocení A.

Fantastická příležitost! Unikátní projekt ve městě Porto! Spojit se s námi!

 

Developer nemovitostí: Vizuální vlastnosti (Prosaico a Original, Lda)

 

Prostory

Pokoje2
Patra4
Ložnice3
Koupelny3
Byty7
Garáže (vnitřní)1
Terasy1

Povrchy

Živobytí267.06 m²
Interní208.9 m²
Externí58.16 m²
Použitelné253.26 m²
Kondominium30.5 m²
Terasa35.6 m²
Zahrada22.56 m²
Celkem267.06 m²
Alarm
Interkom
Internet
Klímatizace
Myčka nádobí
Pračka
Satelitní TV
Terasa
Výtah
Vybavení extrahované pomocí AI.
Zahrada

10 Rua de Álvares Cabral, Porto

Vyberte si místa zajmu extrahované pomocí AI.
Centrum města
TypByt
Rok výstavby2021
Hodnocení energetické účinnosti
A
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)
A