RIAD ET HOTEL DE LUXE A LA MEDINA MARRAKECH

Marrákeš
Investice do nemovitostí • 12 lož. • 12 koup. • ref.: CVRE2034
Cena na vyžádání

Dar El Bacha je starobylý majestátní domov, domov symbolické postavy v historii Marrákeše, pacha Thami el Glaoui, nyní domov muzea soutoků, pravděpodobně jedné z nejelegantnějších a nejzákladnějších čtvrtí panoramatu La Medina.

Exkluzivně v ACHETE TON RIAD, nabízíme vám k prodeji tento čistý klenot marocké umělecké tradice, s názvem, kompletně zrekonstruovaný. V současné době provozuje jako penzion / boutique hotel, s kategorií 1 vybavení, je oceňována jeho mnoha návštěvníky a má vynikající odkaz na rezervaci (v průměru 9 / 10): Skutečná příležitost pro investici zaručující velmi rychlou návratnost investic. (Průměrná cena za noc je v současné době 150 eur).

Postaven na ploše 800 m2 obytné plochy (včetně 12 pokojů), těží z špičkových služeb a technických inovací, které nabízejí luxusní komfort vašim budoucím zákazníkům, a skládá se z následujících:

2 apartmá s koupelnou a koupelnou.

3 apartmá s koupelnou.

2 ložnice s vanou.

5 ložnic s koupelnou.

2 salonky (včetně jednoho s krbem).

4 přijímací místnosti.

3 terasy se soláriem.

1 toaleta pro hosty

1 toaleta pro zaměstnance.

1 hammam.

1 vířivka.

1 umyvadlo o 4 m2.

1 vyhřívaný bazén 15m x 1.30m.


Achetetonriad.com je značka LAGENCE Concept Immo Marrakech, a partner Mubawab Maroc, který je založen na základních principech realitní kanceláře spolu s odbornými znalostmi světa Medina v Maroku a přesněji v Marrákeši, s lidským a materiálem, který má vyřešit všechny problémy spojené s investicí do nemovitostí Riad dovnitř a ven z Mediny.
Jsme také přítomni v Casablance, Agadir, Tanger.

Prostory

Ložnice12
Koupelny12
Toalety12

Povrchy

Parcela800 m²

Marrákeš

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.