Plně zařízený apartmán - Nenecháte si ujít příležitost - Soukromá posilovna a sky garden

Metropolitan Borough of Sefton
Garsoniéra • 1 lož. • 1 koup. • Přízemí
2 939 762 CZK

Zbrusu nový byt na prodej, PR9 0SE - Soukromé přidělené parkoviště, tělocvična a střešní zahrada

* Nesmíte si nechat ujít * Fantastická příležitost ke koupi jedu svého druhu byt ve městě Southport vedle Liverpool, Preston a v blízkosti Manchesteru. Zbrusu nový v roce 2018.

PLNĚ ZAŘÍZENÁ - EXKLUZIVNÍ POSILOVNA - STŘEŠNÍ ZAHRADA A SOUKROMÉ PARKOVIŠTĚ - PĚTIHVĚZDIČKOVÝ HOTELOVÝ STYL LOBBY!

Vyhledávané rezidence v centru města Southport. Residence 2 je téměř nový, přízemní byt krásně prezentovaný v celém. Exkluzivní neomezený přístup do tělocvičny, Impozantní sky garden s 360 * výhledem na Southport, přidělené soukromé parkoviště s parkováním pro hosty a bezpečným cyklistickým obchodem! Dobře hodí pro profesionály nebo ty, kteří prostě hledají snadnou údržbu, pohodlný životní styl s nádechem luxusu. ŘETĚZ ZDARMA! Také perfektní koupit nechat investice s ročními výnosy kolem 6-7%.

Rezidence v Evropském domě současné nabídky výšky luxusu, Je zřejmé, od okamžiku, kdy vstoupíte do rezidencí to bylo kompletní na nejvyšší standardy.

Naše nejpůsobivější vstupní hala se může pochlubit luxusními uměleckými díly a galerijní přístaviště poskytuje okamžitý grand vchod s velkým křišťálovým lustrem uprostřed vstupní haly. Obyvatelé mají přístup do plně vybaveného tělocvičny. Také jsme vytvořili nádhernou "Sky Garden", kompletní s lehátky a piknikovými stoly pro obyvatele, aby si mohli odpočinout a užívat si - opravdu nenajdete nic jiného, co by se to líbilo!

European House, Residence 2, apartmán Premium se nachází v přízemí. Residence 2 je otevřený plán bydlení v celé své kráse, s nově instalovaným vysoce lesklým kuchyňským koutem poskytuje vše, co potřebujete, s integrovanou lednicí s mrazákem, pračkou a troubou. Útulná ložnice má všechny důležité vestavěné úložné prostory a přímý přístup do nově instalované sprchy.

Byt je nabízen s přiděleným parkovacím místem na místě, bezpečnostním interkomovým vstupním systémem, zbrusu novým kombinovaným kotlem s 5letou zárukou a přístupem do soukromého půdního prostoru.

Komplex se nachází na hallské ulici, pouhých 1 km od centra města Southport s baldachýnem, oblíbené promenády a vlakového nádraží, které poskytuje přímé spojení do Liverpoolu a Manchesteru. Nákupní park C12, který nabízí supermarket, lékárnu a kavárnu, se nachází 5 minut chůze. Taková výhodná poloha se samozřejmě může pochlubit fantastickým dopravním spojením jak autobusem , tak železnicí - naprosto ideální pro dojíždějící.

Residence 2 European House zahrnuje:

Kuchyně / Obývací prostor

Nově instalovaná kuchyně se skládá z šedé lesklého efektu stěny a základních jednotek s bezplatnými pracovními plochami a vsazené mísy umyvadlo s odkapávačem & mixerovým kohoutkem. Mezi spotřebiče patří elektrická trouba Lamona s elektrickou povrchovou deskou a horním odsávacím ventilátorem, integrovanou chladničkou mrazákem a integrovanou sušičkou pračky. Kompletní se zapuštěným reflektorem, dlážděnými podlahami a stříkajícími zády a nově instalovaným kotlem Ferroli combi.

Obývací prostor zahrnuje luxusní šedou sametovou pohovku s 50" TV pro dokonalý relaxační prostor. Včetně zapuštěného reflektoru, nové podlahy koberce, televizního anténního bodu a radiátoru pro montáž na stěnu.

Centrální jídelna nabízí společenský prostor, kde si můžete vychutnat jídlo. Včetně zapuštěného reflektoru a nové kobercové podlahové krytiny.

Ložnice

Hlavní ložnice nabízí klidné prostředí, kde můžete relaxovat, včetně zapuštěného osvětlení a nové podlahové krytiny na koberce. Přímý přístup do sprchy.

Sprchový kout

Nově instalovaná sprchová místnost s bílým apartmá se skládá z ručního umyvadla s chromovým efektem mixeru přes marnost, nízkoúrovňové WC s tlačítkem flush a dvojitý sprchový kout s chromovým mixerovým sprchovým koutem. Včetně plně dlaždic stěny & podlaha, zapuštěné reflektory a chrom efekt věšák na ručníky.

 

Prostory

Ložnice1
Koupelny1
Parkoviště (vnitřní)1
Interkom
Internet
Pračka
Satelitní TV
Výtah
Zařízeno
Vybavení extrahované pomocí AI.
Fitness centrum
Parkoviště

Metropolitan Borough of Sefton

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled na město
Výhled na nádvoří
TypByt
Rok výstavby2018
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data