24 Fancourt St, Meadowbank, Auckland, Nový Zéland

Auckland, 24 Fancourt St
Samostatný dům • 11 místnost(i) • 5 lož. • 2 koup. • 220 m² • Přízemí
Cena na vyžádání

Ať si děti hrají!!!

V prvotřídní lokalitě Meadowbank, jen pár minut do místních obchodů, kaváren, vlakového nádraží, pobřežních chodníků a písečných zátok kolem zátok, je nemovitost, která nabízí rodinný životní styl.
Tento konečný rodinný dům bude mít děti stříkající v bazénu letos v létě, nebo se těší dvorku kriket nebo rugby s oodles místnosti hrát ve své vlastní rozsáhlé zahradě, zatímco dospělí budou milovat prostorné palubě, ideální místo pro sledování děti hrát nebo bavit s bezproblémovým tokem z kuchyně / jídelna / salonek.
Čerstvé interiéry mají neutrální tóny, takže je snadné zdobit, jak se vám zlíbí. K dispozici je pět ložnic podél jednoho křídla domu. Hlavní ložnice má vlastní koupelnu a šatnu a další čtyři ložnice sdílejí rodinnou koupelnu.
Bydlení je otevřený plán koncepce s přístupem ven. K dispozici je další bydlení je kancelář nebo posilovna a mediální místnost / den.
Umístění je na špičkové úrovni a s zónováním Smíšené bydlení Suburban toto místo 834sqm by mohlo být vhodné pro další zkoumání ještě pro další budoucí potenciál. Školy v zóně jsou Meadowbank škola, Remuera Intermediate a Selwyn College.

Open Homes Sobota a neděle 14:00 - 14:30

Aukce na místě 5.12.2020 v 14:30.

Prostory

Pokoje11
Patra1
Ložnice5
Koupelny2
Toalety2
Garáže (vnitřní)1
Parkoviště (vnitřní)3

Povrchy

Živobytí220 m²
Parcela835 m²
Bazén
Internet
Myčka nádobí
Vybavení extrahované pomocí AI.
Fitness centrum

24 Fancourt St, Auckland

Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled do zahrady
TypDům
Rok výstavby1960