Byt na prodej, 51 Selcroft Rd, v London Borough of Croydon, Velká Británie

51 Selcroft Rd
Nový byt • 1 lož. • 1 koup. • 45 m² • Přízemí
9 726 333 CZK

Plot 4, 1bed, 1bath, Přízemní byt, 489sqft , 45sqm, Cena £ 330,000, £ 675psf, £ 7,333psm, £ 1,200pcm Est. Rental, 4.4% Est. Hrubý výnos pa. Dokončení Q1 2021

Tento hotel se nachází v odlehlé silnici lemované stromy v bohatém Purley a skládá se z 15 luxusních apartmánů s vynikajícím důrazem na detail a množstvím stylu a elegance.

Ubytování nabízí celou řadu apartmánů na míru a penthousů pro moderní bydlení ve stylovém rezidenčním prostředí.

Selcroft Road je krásná, tradiční, stromy lemovaná silnice v bohatém Purley. Tichý a odlehlý, ale se vším, co potřebujete přímo na dosah ruky. Nachází se na západ od Purley Downs Golf Club, a méně než deset minut chůze od centra města a hlavního vlakového nádraží Purley s přímými linkami do Londýna, jižního pobřeží a letiště Gatwick.

Croydon se má stát největším londýnským růstovým centrem díky investičnímu programu ve výši 5,25 miliardliber.

Ať už investujete do věčného domova nebo přidáte do portfolia nemovitostí, Selcroft Rd představuje skvělou příležitost v klíčové oblasti rozvoje ve Velkém Londýně. Purley zaznamenala významnou rezidenční výstavbu v loňském roce, s dalšími změnami brzy se bude konat v centru města, což odráží jeho popularitu a růst do vysoce ceněné lokality v dojemné vzdálenosti od centrálního Londýna. S plánovanou investicí ve výši více než 5 miliard liber do sousedního Croydonu, která zahrnuje vylepšení rezidenčních budov, moderní kancelářské prostory a transformaci nákupního centra Westfield za 1,5 miliardy liber, má Selcroft Rd ideální polohu, aby využila těchto změn.

Objekt se nachází mezi 2 budovami, které obě sedí ve velkorysých pozemcích a poskytují pečlivě vytvořené venkovní prostory a bezpečné parkování mimo silnici a úschovnu kol.

Purley je krásné a živé místo k životu, které nabízí širokou škálu místních zařízení, včetně obchodů, restaurací a vynikajících místních škol. Nachází se na okraji Surrey Hills umístění také těží ze zelených venkovských ploch nabízí více vyvážený životní styl s velkou venku.  Takže ať už máte rádi klidnou procházku v parku, denní nakupování ve městě nebo prostě relaxaci na pláži, jste na správném místě, abyste je všechny zažili.

Krátká procházka na vlakové nádraží Purley znamená, že nikdy nejste daleko od místa, kde musíte být, ve Velké Británii i mimo ni. Purley je na přímé lince do London Bridge (22 minut), London Victoria (23 minut) a letiště Gatwick (23 minut), plus další místní trasy, jako je Central Croydon (9 minut). Croydon's Tramlink a několik autobusových linek obsluhují okolí jižního Londýna.

Obecná specifikace:

·       Vysoce účinný topný systém

·       Domy s nízkými emisemi uhlíku

·       Podlahové vytápění do všech bytů

·       10x off-road prostory

·       2x elektrické nabíjecí body

·       Upravená společná zahrada

·       Bezpečné cyklické úložiště

·       Soukromé terasy do suterénních bytů

·       Každý apartmán kombinuje prémiový styl se současnou funkčností pro dokonalé domácí prostředí pro moderní bydlení.

·       Systém vytápění a teplé vody využívá pokročilou "zelenou" technologii - kombinovaný válec s teplou vodou / tepelné čerpadlo využívající teplý vzduch extrahovaný z koupelen pro výrobu vytápění a teplé vody - cca 400% efektivní

Developer má silné výsledky v designu a výstavbě luxusního luxusního hlavního londýna. Specializují se na novostavby a přestavbu, renovaci a rekonstrukci stávajících nemovitostí v nejžádanějších lokalitách.  Jejich rozsáhlé zkušenosti byly získány v práci na nezávislých projektech, společných podnicích a budováních klientem, kde se zaměřujeme na vývoj zakázkových nemovitostí zaměřených na nejnáročnější kupce a investory

Prostory

Ložnice1
Koupelny1
Toalety1
Parkoviště (vnitřní)1

Povrchy

Živobytí45 m²
Parcela48 m²
Alarm
Grilování
Interkom
Internet
Myčka nádobí
Pračka
Satelitní TV

51 Selcroft Rd, London Borough of Croydon

Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Výhled na město
TypByt
Rok výstavby2020
Hodnocení energetické účinnosti
B
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)
B