Dům za Koupit v Občina Žirovnica, Slovinsko

Občina Žirovnica
Dům • 5 místnost(i) • 3 lož. • 232.2 m² • ref.: 101199-21
9 807 490 CZK

Tento kvalitní zrekonstruovaný dům s bohatou historií a velkou, slunnou a krásně upravenou zahradou se nachází v obci Rodine, 6 km od Bledu, slovinského letoviska v podhůří Julských Alp. Dům se nachází v samém centru obce v bezprostřední blízkosti kostela sv. Klemena. V roce 1786 byl postaven jako předsíně farnosti Rodine. Na přilehlé zemi stojí rodiště Janeze Jalena, které je dnes vyzdobeno jako muzeum věnované tomuto slovinskému spisovateli. Díky své výjimečné poloze, prostornosti, krásné zahradě a historickému charakteru má dům velký potenciál pro investice pro turistické účely.

Dům byl rozsáhle zrekonstruován s attancí, aby detailně. Charakter a jedinečné rysy domu byly krásně zachovány. V souladu s původním designem byla zrekonstruována fasáda a nástěnné malby na fasádě. Všechna okna a dveře byly nahrazeny vysoce kvalitní a pečlivě vytvořenou novou dřevěnou tesařinou, suterén byl zrekonstruován, stará kuchyň zrekonstruována a přístavba, ve které je nyní umístěna letní kuchyně. Renovace ve druhém a třetím patře ještě nebyla dokončena.

Velká a zachovalá zahrada je orientována na jihozápad a nabízí krásný výhled na Triglav a okolní kopce a lesy. Je osázen ovocnými a okrasnými stromy a oplocen živým plotem.

Dispozice:Přízemí: předsíň, kuchyň, obývací pokoj ve spojení s menší ložnicí, bývalá stará kuchyň, kterou lze přeměnit na koupelnu, toaletu, ložniciFloor: Koupelna, tři ložnice, z nichž jedna je propojena s další menší ložnicíBasement: dva prostory o celkové velikosti přibližně 30 m2Attic: Jeden velký prostor, který lze přeměnit na ložnice

Parkování: Na zahradě je dostatek místa pro parkování až 10 aut.

Inženýrské sítě: Elektřina, voda, kanalizace, telefon, kabelové připojení, plyn je přiváděn do domu

Vytápění:Dřevo

Pro více informací a zobrazení prosím volejte!

Prostory

Pokoje5
Patra2
Ložnice3
Toalety1

Povrchy

Živobytí232.2 m²
Parcela1019 m²
Vybavení extrahované pomocí AI.
Parkoviště
Zahrada

Občina Žirovnica

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Dálnice
Denní péče
Nemocnice/klinika
Obchody
Veřejný bazén
Orientace na Jih
Orientace na Východ
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Nezablokováno výhled na kopce
TypDům
Rok výstavby1786
TopeníDřevo
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data