Navrhnout domov svých snů-spiknutí obklopeného přírodou

Leiria District
Pozemek • 280 m² • Přízemí
6 942 111 CZK

Exkluzivní luxusní nemovitosti na portugalském Stříbrném pobřeží.

Exkluzivní letovisko West útesy, které se nachází méně než 1 hodina od Lisabonu, leží na idylickém místě obklopeném přírodou a zlatými písečnými plážemi na portugalském Stříbrném pobřeží.

Sada luxusních rezidencí vybudovaný pro váš absolutní volný čas a wellness. Je to místo, kde není žádný jiný odpočinek a potěšení z života, s přístupem k infrastruktuře pěti Star Resort a jednomu z nejlepších golfových hřišť na světě.

-Vyberte si dvoulůžkové vily:

Okouzlující 3 ložnice, umístěná v 5-hvězdičkovém & Golf Resort. Se dvěma hlavními suity a další koupelnou a ložnicí. Plně vybavená kuchyně, která se setkává s krásnou živou/jídelnou místností, která se těší přírodnímu světlu s výhledem na nádherný výhled na Golf a Atlantický oceán. Každá vlastnost má vlastní soukromou zahradní zahradu, solární panely, elektrickou bránu se soukromým parkovištěm pro dvě auta a jeden soukromý bazén.

Vily mají obytné prostory, které se nevzrušeně otevírají přírodě, která je obálkami, a proměňují tak způsob života pro obyvatele.

Vazba na přírodu je zřetelná v různých aspektech, čímž se zvyšuje úzká vazba mezi interiérem a je velmi Štědrým používáním skla a používá identické materiály, které přesahují do exteriéru, jak vizuálně, tak fyzicky. Celoživotní zkušenost v neustálém souladu mezi půdou a vodou, krajinou a pláží.

Konstruovaná plocha mezi 145 a 155 m² | Zobrazovaná plocha mezi 424 a 731 m²

-Nebo si kupte hodně a sestavte si vilu snů:

Můžete si vybrat jeden z našich modelů nebo navrhnout vlastní vilu, s pomocí našich pokynů
Renomovaní architekti si z pestré krajiny vzali inspiraci, aby vytvořili řadu návrhových variant, které zachovávají blízkost s přírodou a dokonalou integraci mezi interiérové a venkovní. Dejte nám znát vaše požadavky a my s vámi budeme spolupracovat na splnění vaší vily snů.

Partie o rozloze 483m ² na 3300 m² | Konstrukční plocha mezi 250 a 390 m²



Mezi služby a vybavení k dispozici jsou:

-Plavecký bazén
-Health Club & Spa
-Recepce, concierge a bezpečnostní/24hodinový dozor
-Golf kurz & Golf akademie
-Udržování domácnosti + čištění & prací služby
-Mini-Market, papírnické zboží, obchod s tabákem
-Obchodní centrum a společenská místnost
-Restaurace a bar


O Stříbrném pobřeží:

Stříbrné pobřeží je jen jedna hodina severně od Lisabonu, ale jeho míle daleko od tempa velkoměsta. Zde si můžete odpočinout a prozkoumat jedno z nejlépe udržchovaných tajemství Portugalska. Kromě hraní v jednom z nejkrásnějších a nejnáročnějších evropských golfových hřišť můžete prozkoumat nádherné atlantské pláže, zelenou krajinu, historické památky a objevovat místní jídlo a víno ve společnosti teplých a příjemných místních. Pláž nebo krajina, k rozjíti nebo k dobrodružné přírodě, stříbrné pobřeží má způsob, jak uspokojit všechna vaše přání a přání. Užijte si zázraky tohoto krásného kraje a vše, co nabízí.

Letovisko West útesy se nachází vedle Lagoa de Óbidos na adrese:
Estrada do Rio Cortiço, 4
2510-665 Vau-Óbidos
Portugalsko

Povrchy

Živobytí280 m²
Parcela1615 m²

Leiria District

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
TypPozemek
Rok výstavby2019
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data