Luxusní apartmán v centru Florencie

Florencie, P.Za Indipendenza
Byt • 3 lož. • 4 koup. • 270 m² • ref.: 452
48 966 428 CZK

V jednom z nejexkluzivnějších náměstí Florencie, náměstí nezávislosti (Piazza Indipendenza), mimo ZTL, ale hraničí s historickým centrem, důležitým apartmá v posledním patře nedávno zrekonstruované historické paláce.

byt asi 215 čtverečních metrů na první úrovni plus přes 40 čtverečních metrů na druhé úrovni, ve sklepě, dvou parkovacích prostorech a malém bytě v suterénu pro servisní personál. Palác má moderní výtah a je dokonale zrekonstruovaný a má vstupní skupinu s vysokým zastoupením. Byt je rozlišen svým specifickým jasem a nádherným výhledem na náměstí a mnoho florentských památek.

Umístění

Byt je situován v historické budově s výhledem na Piazza Indipendenza, nedávno znovu zhodnocený Piazza a opět se vrátil k někdejší slávě. Zahrady na náměstí jsou dokonale udržované, její paláce jsou obnoveny. Z náměstí se dostanete pěšky po La Fortezza da Basso za 8 minut, což je vlakové nádraží Santa Maria Novella za 9 minut a za 13 minut jste v Ponte Vecchio.

Život na Piazza Indipendenza znamená být schopný vychutnat si velký, dobře rozkvetlé parky, dostat se tam tak, že se dostanete pěšky ke všem nejvýznamnějším památkám Florencie a zároveň se můžete těšit, že budete mimo ZTL.

Popis bytu a budov

Byt umístěný ve třetím patře budovy má velikost asi 215 čtverečních metrů na první úrovni a přibližně 40 čtverečních metrů na druhé úrovni věnované fitness oblasti. První patro domu sestává ze vstupní haly s koupelnou pro hosty, velkého dvoumístného obývacího pokoje, pracovny, jídelny a kuchyně, ložnice se skládá z jedné hlavní ložnice s koupelnou, dvou dvoulůžkových pokojů s koupelnou s příslušenstvím. Podkrovní plocha asi 40 čtverečních metrů připravená na fitness sál. Vyplňte nemovitost a apartmá pro servisní personál v přízemí, dva nekryté parkovací prostory na vnitřním nádvoří.

Stav a dokončení

Byt je považován za skvělou architektonickou zásluhu díky důležitým kvalitnímu dokončení, jako jsou nádherné parketové podlahy, koupelny pokryté mramorem, vysoké stropy, dveře v drahném dřevě, elektrická a vytápěcí poslední generace Systémy.

Možné použití

Byt je ideální jako hlavní rezidence pro velmi náročné osoby v hlavním městě Toskánska nebo jako dobrá příležitost k reprezentaci.

Prostory

Ložnice3
Koupelny4

Povrchy

Živobytí270 m²
Alarm
Interkom
Klímatizace
Výtah
Vybavení extrahované pomocí AI.
Parkoviště

P.Za Indipendenza, Florencie

Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Nezablokováno výhled na památník
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data