Budova pro prodej v Rua Álvares Cabral, Porto, Portugalsko

Porto
Budova • 8 místnost(i) • 8 lož. • 8 koup. • Rozdělená úroveň
32 674 278 CZK

Emblematická budova, umístěná v Rua Álvares Cabral v Porto, postavená na začátku DVACÁTÉHO století mistrem sady Works Manuel Alves Ferreira, autora dalších budov na téže ulici. Budova Álvares Cabral má projekt Realifikace, jehož autorem je architekt Fernando Faria, schválený městskou radou v Porto, se schváleným horizontálním majetkem a s projektem specialit v závěrečné fázi schvalování.
Projekt představuje architektonické řešení, které má za celek výhled na stávající městskou krajinu. Světelnost byla prioritním faktorem při vývoji tohoto projektu, který umožňuje a zaručuje větrání a přirozené světlo.
Nabízí nejpozoruhodnější současná architektonická řešení a zároveň spojuje impozantní sídlo od začátku minulého století. Jeho interiéry byly měněna a přepracovány tak, aby podporovaly současný životní styl, privilegovaly pohodlí a dobré chutě, každý detail, v každé z nich a v každém případě.
Město Porto, známé jako Cidade Invicta, je druhé největší v Portugalsku, Rua Álvares Cabral leží mezi oblastí Boavista (Cedofeita) a centrem Porta (Praça da República), které nabízí skvělou příležitost k bydlení nebo investicím, s Typologie od t0 do T2 + 1. Unikátní a modernistický projekt nacházející se v hlavní oblasti Porto, charakterizovaný velkými paláců a domy jiných dob.

Fantastická příležitost! Unikátní projekt ve městě Porto! Dejte se do styku!

Vykonavatel realitní organizace: Prosaico e originál, Lda.

Prostory

Pokoje8
Ložnice8
Koupelny8
Balkony6
Garáže (vnitřní)1
Terasy1
Balkón
Terasa
Výtah

Porto

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data