Casa para comprar en Portals Nous, España

Baleáry
Vila • 7 místnost(i) • 7 lož. • 6 koup. • 1250 m²
131 983 429 CZK

Pro více informací navštivte naše webové stránky:

https://www.villaportals.ES/EN/

Tato exkluzivní vila se nachází v jedné z nejvyhledávanějších po obytných oblastech Mallorky, je bezesporu jedním z největších Portals Nous a je nabízena na potenciální kupující zájem najít něco jedinečné a odlišné.

Středozemní moře-stylu a nachází se v jedné více než 2,680 m 2 pozemek s početně prostoru 1 250 m 2, distribuován ve dvou patrech a třetí, Underground, která poskytuje parkoviště pro 8 aut a umožňuje přístup do rekreačních oblastí.

v přízemí najdeme kuchyň, jídelna, obývací pokoj a kulečníková místnost, to vše charakterizuje styl otevřeného prostoru, světla a vydání, usnadnění přístupu k terasy, a.

v druhém, se rozdělí celkem 7 ložnice a koupelny 6 s materiály kvalita a vybaven autonomie zachovat nezávislost svých obyvatel.

Ubytování nabízejí celkem soukromí a klid, zároveň poskytující vysokou úroveň zabezpečení pomocí infračervené kamery, které pokrývají všechny oblasti domu.

Vlastnost má jihozápadní orientace a je charakterizována jeho osobnost v nespočet detailů, neboť vlastní největší rezidenční island (220 m 2) se slanou vodou, nyní kino profesionální nebo se spolehnout na systém automatizace řízení z tabletu/mobilu v celém domě.

Naprosté soukromí díky své poloze umožňuje přímý přístup ke všem druhům služeb, jen 15 minut jízdy od letiště Palma de Mallorca, a pouze 5 minut chůze, si můžete z na pláži a jeden z nejprestižnějších námořních letovisek Středozemního moře, Puerto Portals.

Prostory

Pokoje7
Patra2
Ložnice7
Koupelny6
Terasy3

Povrchy

Živobytí1250 m²
Parcela2680 m²
Vybavení extrahované pomocí AI.
Bazén
Parkoviště

Baleáry

Agent neuvedl přesnou adresu této nemovitosti. Požádat o ni můžete zde.
Zobrazení a orientace extrahované pomocí AI.
Nezablokováno výhled na zahrada
Výhled na moře
TypDům
Rok výstavby2011
Hodnocení energetické účinnostiŽádná data
Hodnocení dopadů na životní prostředí (CO₂)Žádná data