Decentralized Administration of Peloponnese, Western Greece and the Ionian: 57 realitních agentů

Projděte si makléře a najděte si toho nejvhodnějšího.
Poskytujeme vysoce kvalitní realitní služby, které se neustále vyvíjejí, rozšiřují a obohacují. Naším cílem je rychlé a efektivní uspokojení potřeb kupujícího/prodávajícího.
Medián prodejní ceny
3 314 747 CZK
Nabídky k prodeji
230
Jazyky
Řečtina, Angličtina
Naším cílem v Terra-Greca je stát se vaším důvěryhodným partnerem v jednom z nejdůležitějších finančních rozhodnutí vašeho života: koupi nebo prodeji nemovitosti. Realitní kancelář Terra-Greca.
Medián prodejní ceny
4 645 669 CZK
Nabídky k prodeji
624
Jazyky
Řečtina, Angličtina
Umožnění lidem dělat vědomá rozhodnutí týkající se jejich nemovitostí - Integrované realitní služby pro prodávající a kupující.
Medián prodejní ceny
2 887 848 CZK
Nabídky k prodeji
12
Jazyky
Angličtina, Řečtina
PMD Real Estate je licencovaná realitní kancelář regulovaná RICS (Royal institution of Chartered surveyors) a certifikovaný člen Athénské asociace realitních kanceláří se sídlem v Glyfadě. Náš závazek uspokojovat potřeby našich klientů je prioritou firmy. Všechny obchodní transakce jsou zpracovávány s maximální důvěrností a každá žádost je řešena s efektivitou, vždy s ohledem na nejlepší zájmy našich klientů. Akvizice, prodej nebo dokonce pronájem jakékoliv nemovitosti je řešena s odbornou odborností a integritou. Vše, co musíte udělat, je procházet naše webové stránky pro cokoli zajímavého a můžete zjistit, že máme přesně to, co hledáte, nebo kontaktovat naši kancelář, abychom se mohli věnovat vašim individuálním potřebám, a tím překonat vaše očekávání, což je naším cílem. Nezapomeňte, že DOMOV JE TAM, KDE JE SRDCE. NAŠÍM CÍLEM JE POMOCI VÁM, ABY SE TENTO DOMOV STAL VAŠÍM DOMOVEM DALEKO OD DOMOVA.
Medián prodejní ceny
19 901 040 CZK
Nabídky k prodeji
500
Jazyky
Angličtina, Řečtina, Francouzština