Nová výstavba

Terra Manzara

Antalya, Kepez Bld. Oto Pazarı
Byty pro prodat
Mezi Kč 7 269 760 a Kč 28 397 500
60 až 120 m²
Complete
Třetí (1. červenec - 30. září) 2023

Projekt se nachází na ploše 17 003 m2. Terra Manzara je navržena tak, aby nabídla budoucím rodinám pohodlí, bezpečí a úžasné scenérie.
Vícebloková struktura Terra Manzara se skládá z 5 obytných bloků a 365 bytů, které jsou navzájem propojeny v jediném komplexu, kde jsou bloky umístěny v dostatečné vzdálenosti 42 metrů od sebe a 29 metrů od strany pro pohodlí a soukromí obyvatel komplexu.

Projekt Terra Manzara je soukromá komfortní uzavřená komunita s dobře chráněným prostorem, kamerovým a video dohledem, pozemním a podzemním parkovištěm, stejně jako vhodnou vestavěnou infrastrukturou v rámci komplexu.

Komplex Terra Manzara zahrnuje: krásné zelené nádvoří s dětským hřištěm a altány, 62metrový venkovní vestavěný bazén, kavárnu, lázeňské zařízení, krytý bazén a fitness centrum pro volný přístup pro obyvatele komplexu.

Ve snaze vytvořit jedinečné kulturní prostředí zahrnuje Terra Manzara obytná, komerční a kancelářská podlaží s udržitelnými architektonickými řešeními.

Ve vstupním patře vnější strany komplexu, po celém obvodu, je 33 obchodů speciálně vyrobených pro vybavení kaváren, nákupních center, kaváren.

28 kanceláří pro obchodní centra je umístěno nad komerčními prodejnami a po celém vnějším obvodu projektu.

Všechny potřebné potřeby se nacházejí na území projektu a jsou vyráběny speciálně pro pohodlí jejich obyvatel.

Popis vybavení

Projekt má luxusní prvky včetně vnitřního a venkovního bazénu, dětského bazénu, fitness a pilates center, sauny, dětského klubu, krytého parkoviště, kavárny, bezpečnostního systému 24/7, cest a správce. Byty v projektu jsou vybaveny systémy chytré domácnosti, kuchyňskými spotřebiči, klimatizací v každém pokoji, podlahovým vytápěním, centrálním satelitním a internetovým systémem, elektrickými žaluziemi, LED osvětlením, kombinovaným kotlem, mikrovlnnou troubou, šatnou, ocelovými venkovními dveřmi a sprchovým koutem.

Fitness centrum
Klímatizace
Krytý bazén
Parkoviště
Sauna
Venkovní bazén
Vybavení extrahované pomocí AI.
Bazén

Kepez Bld. Oto Pazarı, Antalya

Výhled na nádvoří

Máte zájem?

Pošlete žádost o schůzku nebo se na cokoliv zeptejte.

Oficiální webové stránky

tekceexclusive.com