Portugalsko: 9 987 realitních agentů

Projděte si makléře a najděte si toho nejvhodnějšího.
Jmenuji se Thibault LASSALE a jsem nezávislý realitní poradce z Portugalska. Mou hlavní oblastí práce je São Vicente, oblast, kterou velmi dobře znám a ve které se cítím naprosto pohodlně. Chcete koupit nebo pronajmout nemovitost a stále jste nenašli to, co hledáte? Na této stránce najdete mé portfolio nemovitostí. Rád se k vám připojím na návštěvě. Pokud zde nemůžete najít to, co chcete, jsem vám zcela k dispozici, abych vám pomohl v této velmi důležité fázi vašeho života. Pokud plánujete prodat svůj domov, mohu vám také pomoci tím, že vám dám odhadovanou hodnotu a zveřejním vaši nemovitost na více než 200 realitních portálech po celém světě zdarma. iad je realitní makléřská společnost, která nemá žádné fyzické obchody, což mi umožňuje setkat se s vámi a poskytnout vám ty nejlepší služby, ať jste kdekoli, na základě profesionality a transparentnosti. Jako nezávislý realitní poradce mám autonomii při správě svých plánů a vyjednávání s vámi o mé provizi, což vám zajistí osobní sledování ve všech fázích procesu a kvalitní služby za nejlepší cenu. Kontaktujte mě!
Medián prodejní ceny
15 183 825 CZK
Nabídky k prodeji
37
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Francouzština
Jmenuji se Sónia Gonçalves a jsem realitní konzultant spojený s eXp Portugal na ostrově Madeira. Mám titul z public relations a obchodní komunikace na Escola Superior de Comunicação Social de Lisboa. V bankovní kanceláři jsem pracoval 19 let a protože jsem měl vždy rád výzvy a vyváznout ze své komfortní zóny, rozhodl jsem se v roce 2021 přijít do nemovitostí jako konzultant. Pro mě to bylo relativně snadné, díky mým kontaktům, zkušenostem se zákaznickým servisem, mému školení v obchodní komunikaci a také díky mým rozsáhlým zkušenostem v oblasti financování, které jsem získal během své bankovní kariéry. Také jsem postavil svůj vysněný dům a sesoudnil mnoho důležitých detailů při výstavbě domů a projektů. V této profesi mě nejvíce přitahuje najít dům snů nebo požadovaný podnik jako investici mých klientů. Ať se ten sen splní! Pro mé zákazníky, kteří chtějí prodávat, je mým cílem vždy prodávat co nejrychleji, za nejlepší cenu. Z tohoto důvodu se vždy snažím mít v portfoliu několik typů nemovitostí, s velmi odlišnými vlastnostmi, ale ve kterých mám především pocit, že má dobrý potenciál na trhu a dělá dobré služby svým zákazníkům. Když pracuji s klienty, kteří chtějí prodat své nemovitosti, mým kritériem je vždy silný vztah důvěry mezi nimi, který začíná smlouvou, aby oba mohli spolupracovat na dosažení nejlepší možné dohody. Vždy se snažím nemít velmi vysoký počet nemovitostí, takže mohu mít blízkost s majiteli, která je v tomto typu podnikání vždy tak žádoucí. S drtivou většinou mých klientů jsme skončili jako přátelé a důvěrníci, dokonce i po skončení procesu. Pokud chcete prodat nebo koupit nemovitosti a chtěli byste tak učinit s odborníkem v oboru, kontaktujte mě. Zpřísním vám to. Sónia Gonçalves, eXp Portugalsko, oblast ostrova Madeira, realitní konzultant
Medián prodejní ceny
11 893 996 CZK
Nabídky k prodeji
130
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Španělština, Francouzština
TOP 5 Remax Česká republika Jsem konzultant s více než 5 lety zkušeností na trhu, s mnoha transakcemi na vnitrostátním trhu s národními klienty a jinými státními příslušníky. Sleduji personalizovaného zákazníka a předkládám nejlepší hypotézy dostupné na trhu pro spravedlivý nákup. Počítejte se mnou! Jsem vám plně k dispozici.
Medián prodejní ceny
22 269 609 CZK
Nabídky k prodeji
34
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Španělština, Francouzština, Italština, Norština (bokmål)
Doprovázím své klienty celým procesem realitní transakce, ať už při prodeji Vaší nemovitosti nebo při hledání Vaší nemovitosti.
Medián prodejní ceny
24 041 056 CZK
Nabídky k prodeji
13
Jazyky
Portugalština, Španělština, Francouzština
Vítejte v Aquilion Property, vašem předním partnerovi pro odemknutí perfektní investice do nemovitostí v Portugalsku, specialistů na komerční a rezidenční nemovitosti.
Medián prodejní ceny
15 031 986 CZK
Nabídky k prodeji
40
Jazyky
Angličtina, Němčina, Francouzština, Italština, Portugalština, Ruština
Hledáte nemovitost v klidné, bezpečné, rozšiřující se oblasti, ale se světskou historií, dobrou gastronomií, s velmi zvláštní kulturou a zvyky, v blízkosti řeky Douro, přirozené hranice se sousedním Španělskem. Pomohu se znalostí oblasti, jejích institucí, obyvatel, potřebného financování a vyřízení veškeré byrokracie a dokumentace potřebné pro splnění vašeho snu.
Medián prodejní ceny
1 644 914 CZK
Nabídky k prodeji
49
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Španělština
Jsem konzultant s nejvyšším obratem v agentuře Remax Prestige, která je agenturou č. 1 v Evropě. Doprovázím národní i mezinárodní klienty při nákupu a prodeji nemovitostí v Lisabonu, Cascais a Algarve. Jsem specialista na luxusní trh v Portugalsku. Pozadí: Mám právnické vzdělání. Mám magisterský titul v oboru právo a management a mnoho zkušeností z komerční oblasti v nadnárodních společnostech jako Deloitte a KPMG.
Medián prodejní ceny
12 210 326 CZK
Nabídky k prodeji
11
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Španělština
Mým cílem je pomoci klientům najít ideální nemovitost, která odpovídá jejich potřebám a rozpočtu. S přístupem zaměřeným na zákazníka, abychom porozuměli jejich specifickým preferencím a požadavkům.
Medián prodejní ceny
9 774 132 CZK
Nabídky k prodeji
55
Jazyky
Portugalština, Angličtina
Chci být užitečným a efektivním prostředníkem pro lidi, kteří mě kontaktují a důvěřují mi, kladou své zájmy na první místo, ať už jsou to kupující nebo prodejci nemovitosti. Pro charakter a osobní zkušenosti, jsem stavitel a vždy pracovat na růstu vztahů mám s lidmi.
Medián prodejní ceny
10 881 741 CZK
Nabídky k prodeji
41
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Francouzština
Chceme cítit, že jsme něco změnili, že jsme si navzájem splnili sen, že jsme splnili sny a cíle našich profesionálů a klientů.
Medián prodejní ceny
6 021 652 CZK
Nabídky k prodeji
25
Jazyky
Portugalština, Angličtina, Španělština