Kolumbie: 201 realitních agentů

Projděte si makléře a najděte si toho nejvhodnějšího.
Soy abogada, con especialización en seguros y bienes raíces. Con amplia experiencia comercial en venta consultiva, lo cual me permite brindar a los clientes el mejor servicio y asesoría para sus necesidades inmobiliarias, tales como venta o arriendo de sus inmuebles. Pueden contar con mi acompañamiento durante todo el proceso de compra o venta de su propiedad, o en la celebración de sus contratos de arrendamiento respaldados siempre con seguro de arrendamiento. Mantengo con mis clientes, una comunicación permanente y la promoción de sus propiedades utilizando marketing digital. Estoy vinculada a Keller Williams, compañía inmobiliaria, líder mundial en bienes raíces, con el mayor número de agentes y crecimiento en volumen de ventas. Recibimos capacitación permanente y trabajamos en equipo. En Colombia inició operación en el 2015, actualmente somos más de 250 agentes con oficinas en Bogotá, Cali, Medellín, Cajicá y Barranquilla.
Medián prodejní ceny
4 208 997 CZK
Nabídky k prodeji
19
Jazyky
Španělština, Angličtina, Francouzština
Tengo mas de 11 años de experiencia en el sector inmobiliario, especializada en vivienda en las ciudades de Barranquilla y Bogotá, Zonas Norte, principalmente estratos 6 y 5 Estoy certificada como Agente Profesional en Keller Williams y sigo estudiando y capacitándome para estar siempre actualizada y darle lo mejor de mi a mis clientes. Logré el nivel CAPPER antes de cumplir el primer año en KW. Esto quiere decir que alcancé el nivel mas alto de productividad dentro de la empresa. En 2.022 obtuve los premios de Mayor Volumen de ventas a nivel Nacional Mayor Volumen de ventas en la Ciudad de Bogotá Mayor Ingreso bruto por Comisiones y en 2023: Mayor Volumen de Negocios GCI Comisiones Generadas Mas comisiones Recibidas Después de haber sido agente independiente durante la mayoría de mi carrera, puedo decir con propiedad que definitivamente contar con el respaldo profesional de una empresa como RED Real Estate, hace toda la diferencia! Sin duda soy una agente inmobiliaria profesional, que quiere darle el mejor servicio a mis clientes, acompañándolos durante todo el proceso de principio a fin. No solo me comprometo con mis clientes como su Agente Inmobiliaria seria, eficiente y con toda la ética profesional, si no que también tendrá a alguien que siempre sonríe y le dará una experiencia muy positiva a la hora de hacer su negocio, ya sea venta, compra o arriendo. He estado en sus zapatos: Compré mi casa, vendí mi apartamento, he arrendado, he tenido dudas como usted...Lo entiendo y por eso quiero brindarle la mejor experiencia posible, sin tanto stress. No trabajo con presiones, trabajo con soluciones! Se trata de USTED mi cliente y esa es mi prioridad.
Medián prodejní ceny
6 653 559 CZK
Nabídky k prodeji
72
Jazyky
Španělština
Jako realitní makléř spojený s RED Real Estate Digital Real Estate Business Center mám potřebné dovednosti k vytváření hodnoty pro své klienty; Pochopení a analýza jejich potřeb do hloubky, maximální využití technologických nástrojů a sociálních sítí, poskytování podpory v průběhu celého obchodního procesu.
Medián prodejní ceny
5 232 117 CZK
Nabídky k prodeji
77
Jazyky
Španělština, Angličtina
Zde najdete ideální místo pro vás, vaši rodinu a vaše projekty. Budete mít radu skvělého profesionálního týmu od vyhledávání vašeho majetku až po doručení a uzavření transakce a uspokojivě.
Medián prodejní ceny
3 999 488 CZK
Nabídky k prodeji
82
Jazyky
Španělština, Angličtina, Francouzština
Realitní společník Keller Williams Colombia, pákový efekt podle úspěšného modelu KELLER WILLIAMS REALTY. Průmyslový inženýr, specialista na nemovitosti v Zipaquiře a Sabaně. Agenti KW jsou na jiné úrovni díky našim jedinečným školením, koučování, marketingu a technologickým řešením, jsme více než 170 000 realitních makléřů, kteří působí v 700 kancelářích po celém světě. Nyní z KW Kapital se sídlem v Cajica jsem připraven a ochoten vám poskytnout nejčistší rady a podporu v oblasti nemovitostí se specializujícími se na Zipaquirá a Sabana se všemi technickými, komerčními, etickými a technologickými nástroji pro vaše potřeby nemovitostí, které jsou řešeními v co nejkratším čase a efektivním, profesionálním a efektivním způsobem. Kontaktujte mě a najděte nemovitost, kterou hledáte, nebo prodejte svou nemovitost s nejmenšími komplikacemi. Rozdíl KW Keller Williams Real Estate vyniká od ostatních společností v mnoha ohledech, existují však klíčové oblasti, které definují jako vedoucí představitelé průmyslu a inovátoři. VZDĚLÁVÁNÍ, TECHNOLOGIE A MARKETING, KULTURA.
Medián prodejní ceny
2 764 251 CZK
Nabídky k prodeji
71
Jazyky
Španělština
Uspějeme v oblasti nemovitostí díky zkušenostem a odhodlání S více než 25 lety zkušeností jako obchodní administrátor v sektoru nemovitostí vám poskytuji individuální poradenství jako profesionální agent a realitní kouč ve spolupráci s hlavní sítí realitních profesionálů v Kolumbii, RED - Real Estate Digital. Můj závazek přesahuje rámec transakce; Zaměřuje se na posílení úspěšných podniků a poskytování nejlepších realitních služeb. Moje páka s RED - Real Estate Digital mi umožňuje nabídnout svým klientům jedinečný zážitek z nemovitostí založený na transparentnosti, etice a vynikajících výsledcích, důvěřovat mým zkušenostem a vášni pro realitní sektor, abyste dosáhli svých cílů s klidem a spokojeností. Mým cílem je překonat vaše očekávání a dosáhnout výjimečných výsledků.
Medián prodejní ceny
3 262 934 CZK
Nabídky k prodeji
38
Jazyky
Španělština
Specialista na realitní sektor východní Antioquie
Medián prodejní ceny
5 649 524 CZK
Nabídky k prodeji
27
Jazyky
Španělština, Angličtina, Francouzština