Kanada: 1 223 realitních agentů

Projděte si makléře a najděte si toho nejvhodnějšího.
Licenci od roku 2003, jsem prodal stovky milionů dolarů v oblasti nemovitostí v okolí Toronta, Kanada. Nákup nebo prodej byt navštívit alexmoloney.com, kteří chtějí koupit nebo prodat dům navštívit alexmoloneyhomes.com
Medián prodejní ceny
13 824 698 CZK
Nabídky k prodeji
2
Jazyky
Angličtina
Prodat své místo rychle a za top dolar ... a dostat svůj sen domů dříve, než si myslíte, a za vašich podmínek. Udělejme to správně od začátku.
Medián prodejní ceny
12 590 313 CZK
Nabídky k prodeji
1
Jazyky
Angličtina
Nadšený tým členů Toronto Real Estate Board (TREB), Ontario Real Estate Association (OREA), Canadian Real Estate Association (CREA) je připraven vám pomoci se všemi vašimi potřebami nemovitostí v: Newmarket, Aurora, Oak Ridges, Richmond Hill, Thornhill, Vaughan, Markham, Unionville, Etobicoke, Mississauga, North York, Toronto a okolní oblasti. Naše vize: Budujeme si vztahy s klienty! Naše poslání: Poskytněte trvalá řešení pro vaše potřeby v oblasti nemovitostí!
Medián prodejní ceny
10 668 897 CZK
Nabídky k prodeji
5
Jazyky
Angličtina, Ruština
Jako matka dvou dětí vím z první ruky, že váš krok není jen o koupi a prodeji domu. Je to o nalezení perfektní "fit". Uspokojuji své klienty tím, že rozumím jejich cílům, přáním a potřebám. Jsem tam s vámi na každém kroku na cestě, ať už kupujete svůj první domov, pohybující se na něco trochu větší, downsizing, nebo hledají investiční příležitost. Spuštění úspěšného maloobchodního podnikání po dobu 20 let ze mě udělalo vynikajícího vyjednavače a dalo mi zvláštní pozornost pro detail. Moje zázemí v designu, marketingu a prodeje mi pomáhá prezentovat svůj dům v nejlepším možném světle přilákat kupce, stejně jako najít sen domov pro vás. Moje realitní praxe je založena na důvěře, spolupráci a znalostech. I když jsem požehnán mít úžasný tým, který mi pomáhá v zákulisí, jsem vždy jen telefonní hovor pryč.
Medián prodejní ceny
5 653 786 CZK
Nabídky k prodeji
1
Jazyky
Angličtina, Hindština
S více než 18 lety zkušeností s prodejem nemovitostí na plný úvazek v kanadském Torontu mám znalosti a odborné znalosti v pomoci svým klientům od začátku do konce.
Medián prodejní ceny
21 475 038 CZK
Nabídky k prodeji
1
Jazyky
Angličtina
Začal nemovitosti v roce 2010, Steven je v horních 3% všech realitních kanceláří v GTA. V odvětví služeb a klientské základny, které je z velké části postaveno na doporučeních, klademe potřeby našich klientů na naši nejvyšší prioritu. Steven se etabloval jako renomovaný, čestný a na výsledky zaměřený realitní makléř na trhu Mississauga/West GTA. Vzděláváním aspirujících kupujících, prodejců a investorů, aby se mohli orientovat na neustále se měnícím trhu, jsme schopni jim pomoci činit informovaná rozhodnutí o budování jejich bohatství a dosažení jejich skutečných životních cílů. Naše strategie a marketing přinášejí našim klientům skvělé výsledky a snažíme se přinést bezkonkurenční zkušenosti s klientskými službami, které vedly k nesčetným spokojeným klientům zde v The Mister Sauga Real Estate Team.
Medián prodejní ceny
11 624 614 CZK
Nabídky k prodeji
1
Jazyky
Angličtina, Čínština (kantonská)
Moje láska k mým klientům je to, co mě ráno dostane z postele. Vždy jsem jít nad rámec call of duty zajistit, aby moji klienti jsou nejen spokojeni s výsledkem každé transakce, ale cítí dobře postaráno v průběhu procesu. Když mi vkládáš důvěru, můžeš si být jistý, že ji budu ctít a budu se o tebe a tvé reference starat co nejlépe. 90% mého podnikání pochází z odkazů, které slouží jako nejlepší možný ukazatel dobře odvedené práce. Těším se, až vás rozmazluji pozorností!
Medián prodejní ceny
10 108 226 CZK
Nabídky k prodeji
1
Jazyky
Angličtina, Ruština
Mohu vám pomoci najít domov svých snů nebo další investice do nemovitostí. Můj tým a náš exkluzivní program služeb domácílovec v kombinaci s našimi specializovanými znalostmi a špičkovými technologiemi je to, co nás odlišuje od ostatních realitních kanceláří. Garantujeme to písemně!
Medián prodejní ceny
15 347 128 CZK
Nabídky k prodeji
3
Jazyky
Angličtina