Itálie: 205 realitních agentů

Projděte si makléře a najděte si toho nejvhodnějšího.
Specializuji se na pomoc kupujícím, kteří mají zájem o koupi rezidenčních nemovitostí v malebných pobřežních oblastech. Díky svým zkušenostem na realitním trhu nabízím služby šité na míru, provázím klienty při hledání a koupi nemovitostí, které odrážejí jejich preference a cíle. S přístupem zaměřeným na zákazníka pečlivě analyzuji konkrétní potřeby a vybírám nejlepší dostupné možnosti. Nabízím podporu během celého procesu nákupu, od komentovaných prohlídek nemovitostí až po vyjednávání o ceně, a zajišťuji bezproblémový zážitek. Mojí prioritou je poskytovat vysoce kvalitní služby a personalizovanou asistenci, která klientům pomůže dosáhnout jejich snu o vlastnictví ideální pobřežní nemovitosti, aby byl proces nákupu co nejhladší a nejuspokojivější."
Medián prodejní ceny
51 598 523 CZK
Nabídky k prodeji
2
Jazyky
Italština
Nabízíme k prodeji výběr krásných vil na prodej po celé Itálii. Náš katalog prestižních nemovitostí a vysněných domů v nejpozoruhodnějších lokalitách Itálie je neustále aktualizován. Spolupracujeme s různými mezinárodními partnery a nabízíme maximální viditelnost dosažením extrémně krátké doby prodeje. Kromě vysněných vil nabízíme také zajímavé byty a domy, které si můžete prohlédnout v sekci výhodných nabídek. Vaši nemovitost oceníme zdarma. Vyberte si nás a my nebudeme nákladem, ale výhodou!
Medián prodejní ceny
30 136 070 CZK
Nabídky k prodeji
7
Jazyky
Italština, Angličtina, Francouzština
Kombinuji své dovednosti architekta a odhadce nemovitostí se znalostí trhu, abych zhodnotil a prodal váš domov za nejlepší možnou tržní cenu, přičemž upřednostňuji vaše potřeby. Spolehněte se na mě, že si koupím dům a dostanete jasné odpovědi a kompletní servis. Zavolejte mi pro odbornou radu a zjistěte hodnotu vaší nemovitosti!
Medián prodejní ceny
12 467 150 CZK
Nabídky k prodeji
18
Jazyky
Italština, Němčina, Angličtina, Španělština, Francouzština
Medián prodejní ceny
25 887 866 CZK
Nabídky k prodeji
54
Jazyky
Francouzština
Již více než 15 let je G-Diffusion partnerem pro vaše realitní projekty a sny. Poradíme vám a podpoříme vás při prodeji nebo koupi vaší nemovitosti. Přijďte se s námi potkat a popovídat si o kávě. Zatím. Kurt
Medián prodejní ceny
9 567 681 CZK
Nabídky k prodeji
8
Jazyky
Francouzština, Němčina, Angličtina
Pomůžeme vám najít váš vysněný majetek. Máme více než 10 let zkušeností s pomocí kupujícím nemovitostí z více než 30 zemí.
Medián prodejní ceny
16 337 366 CZK
Nabídky k prodeji
75
Jazyky
Angličtina, Španělština, Francouzština, Portugalština
Alpha-Logis SA je rodinná agentura s více než 40 lety zkušeností. Náš tým se specializuje na francouzsky mluvící švýcarský trh, ale také ve Francii a Itálii s partnery, aby vám pomohl uskutečnit váš realitní projekt s personalizovanou podporou. Pro poskytování služeb na míru v neustále se měnícím světě vyvinul náš tým konzultační dovednosti (bezplatná hodnocení a odborné znalosti). Svěřte nám prodej vaší nemovitosti, vaši akvizici nebo projekt pronájmu obytných nemovitostí. Naším cílem je vás uspokojit!
Medián prodejní ceny
27 603 627 CZK
Nabídky k prodeji
8
Jazyky
Francouzština, Angličtina