Austrálie: 1 673 realitních agentů

Projděte si makléře a najděte si toho nejvhodnějšího.
Nejlepší realitní kanceláře v Glen Iris Nejlepší realitní kanceláře v Ashburton Nejlepší realitní kanceláře v Camberwell Nejlepší realitní kanceláře v Malvern East Nejlepší realitní kanceláře v Burwood
Medián prodejní ceny
19 938 661 CZK
Nabídky k prodeji
15
Jazyky
Angličtina
Gary Brar začal pracovat v realitním průmyslu v roce 2013. Se silnou vášní pro nemovitosti se podílí na všech oblastech realitního procesu, včetně prodeje, marketingu, investic, pronájmů, aukcí a projektového marketingu. Gary získal řadu ocenění za svůj výkon a etické služby svým klientům. Prokazuje poctivý, pracovitý, soustředěný, odhodlaný a organizovaný přístup s nejvyšší pozorností k detailu. Jeho klienti a jejich spokojenost jsou vždy prioritou pro dosažení nejlepšího možného výsledku s vysokou úrovní opakování a doporučení. Chápe, že okolnosti každého klienta jsou individuální a je důležité přizpůsobit marketing každé situaci, aby bylo dosaženo nejvyšší úrovně klientské aktivity v nemovitosti. Je vždy k dispozici pro propagaci, show, diskusi a informování klientů o procesu 7 dní v týdnu. Poté, co pracoval pro jiné známé značky nemovitostí téměř deset let, Gary založil vlastní firmu Fab Realtors. Gary Brar, který se snaží být vynikajícím odborníkem na nemovitosti a hlavně člověkem, hovoří plynně také 3 jazyky včetně angličtiny, paňdžábštiny a hindštiny.
Medián prodejní ceny
4 983 940 CZK
Nabídky k prodeji
3
Jazyky
Angličtina, Hindština
Gavin je velmi zkušený profesionál v prodeji nemovitostí, který se zcela zaměřuje na vytvoření nezapomenutelného zážitku pro všechny své klienty, aby si mohli užít celý proces prodeje nebo nákupu. Specialista na prodej rezidenčních nemovitostí, který nabízí osvědčenou metodiku, která zajišťuje, že představuje maximální hodnotu pro všechny své klienty. Gavin začal svou realitní kariéru v roce 2003 a v průběhu mnoha let viděl různé trhy, získal hojnost znalostí, přinesl nespočet výsledků a vytvořil dlouhodobé vztahy. Jeho nadšení pro svůj průmysl nabírá každý den na síle.
Medián prodejní ceny
13 239 278 CZK
Nabídky k prodeji
4
Jazyky
Angličtina
Medián prodejní ceny
3 040 144 CZK
Nabídky k prodeji
25
Jazyky
Angličtina
Pracuji s realitní společností, která se zaměřuje na více-rodinné obytné nemovitosti. Má komplexní databázi lidí, kteří chtějí koupit nemovitosti v oblasti Townsville. Máme také finanční rameno s velmi konkurenční sazby úvěru domu.
Medián prodejní ceny
4 587 258 CZK
Nabídky k prodeji
2
Jazyky
Angličtina
Austrálie - Prodej nemovitostí Investice do nemovitostí mimo trh Nové jednotky Obytný Luxusní nemovitost Mimo plán, novostavby Komerční prodej Mezinárodní kupující vítáni
Medián prodejní ceny
13 679 363 CZK
Nabídky k prodeji
9
Jazyky
Angličtina